TRAGIČNI GUBITAK

Hollywood potresla smrt 20-godisnjeg glumca: Brojne kolege opraštaju se dirljivim porukama od Camerona Boycea

07.07.2019 u 23:12

Bionic
Reading

Američka zvijezda Disneyjeve serije 'Jessie' te filma 'Descendants' preminuo je u subotu u dobi od samo 20 godina. Obitelj Camerona Boycea je potvrdila da je imao napadaj, no ne zna se od čega je mladi glumac konkretno bolovao. Mnoge se kolege opraštaju od Camerona na društvenim mrežama

'S velikom tugom u srcu javljamo vam da smo jutros izgubili Camerona. Preminuo je u snu od posljedica napada koji je pretrpio zbog oboljenja od kojeg se liječio. Svijet je nesumnjivo ostao bez jednog od svojih najsjajnijih svjetala, ali njegov će duh nastaviti živjeti kroz dobrotu i suosjećanje svih koji su ga poznavali i voljeli. Srca su nam slomljena i molimo vas za privatnost dok oplakujemo sina i brata', rekao je glasnogovornik neutješne obitelji. Mnoge zvijezde poput Adama Sandlera koji je glumio njegovog tatu u filmu 'Odrasli', na društvenim mrežama ostavljaju dirljive poruke.

'Premlad. Presladak. Presmiješan. Najljepše, najtalentiranije i najprirodnije dijete. Volio sam ga', napisao je potreseni Sandler na svom Instagram profilu.

Glumica Peyton List, koja je glumila s Boyceovom u filmu 'Jessie', također mu je uputila dirljive riječi. 'Bio je mlađi od mene, ali me naučio kako širiti ljubav i dobrotu više nego itko ikada u mom životu', napisala je. 'U mom srcu postoji rupa koja nikada neće zacijeliti. Nikada neću prestati govoriti o tebi', dodala je.

View this post on Instagram

heartbroken

A post shared by PeytonList (@peytonlist) on

Britanskom glumcu, iz tvornice Disney Channela Gregg Sulkin napisao je na Twitteru da žali što Cameronu nije poslao poruku da želi više provoditi vremena s njim. 'Slomljenog sam srca. Ostao sam bez riječi. Poznavao sam Camerona Boycea mnogo godina', poručio je među ostalim Sulkin.

Emotivne objave napisali su i Skai Jackson i Charles Esten, koji su glumili njegovu sestru i oca. Jackson je podijelila više zajedničkih fotografija na Instagramu, uključujući i one sa seta filma 'Jessie'.

'Ne znam čak ni odakle početi. Nemam riječi. Nikad nisam pomislila ni da ću za milijun godina ovo pisati. Bio si jedinstven. Moje srce će zauvijek biti slomljeno. Tako sam sretna što sam gotovo svakodnevno provela s tobom na setu, dao si mi najbolje zagrljaje. Hvala ti što si bio veliki brat kojeg nikada nisam imao. Toliko sam utučena da ne mogu prestati plakati', poručila je Skai Jackson.

Charles Esten je u poduljoj objavi napisao da je ponosan što je poznavao Camerona. Opisao je kako je već na audiciji mladi glumac osvijetlio pozornicu i dignuo na noge te da je svima je bilo jasno da je Boyce bio predodređen da postane zvijezda.

Redatelj Kenny Ortega među ostalim je u svojoj objavi napisao: 'Moja ljubav, svjetlo i molitve odlaze Cameronu i njegovoj obitelji. Cameron je svakodnevno donosio ljubav, smijeh i suosjećanje kad god sam bio u njegovoj prisutnosti. Njegov talent je nemjerljiv. Bila je neopisiva čast i zadovoljstvo poznavati ga i raditi s njim. Uvijek ćeš biti moj vječni dječak!'

Tuga za odlaskom Camerona Boycea proširila se i na glazbeni svijet, uključujući i irskog pjevača Hoziera. Boyce se pojavio u njegovom glazbenom spotu za 'Almost (Sweet Music)'. 'Duboko sam ožalošćen kad sam čuo o smrti Camerona Boycea. Kad smo se upoznali, bilo sam iznenađen njegovom energijom i predanošću poslu i ljubaznošću kojom je zračio. Šaljem ljubav njegovoj obitelji i voljenima', tužan je glazbenik.

'Uistinu nemam riječi. Cameron Boyce otišao je prerano. Život je previše kratak. Srce me boli. Šaljem ljubav njegovoj obitelji i prijateljima', napisala je na Twitteru mlada glumica u usponu Rachel Zegler.

Izvršni direktor kompanije Walt Disney Robert Iger istaknuo je kako kompanija Walt Disney tuguje za gubitkom Camerona Boycea, koji je ondje bio prijatelj mnogima. 'Bio je pun talenta, srca i života i premlad da umre. Naše molitve upućene su njegovoj obitelji i njegovim prijateljima', napisoa je Iger.

Boyce se već s devet godina pojavio u horor filmu 'Zrcala', dvije godine nakon toga ostvario je ulogu u filmu 'Odrasli' s Adamom Sandlerom i Salmom Hayek. Bio je član postave serije 'Jessie' koja se emitirala na Disneyjevom televizijskom kanalu i koja je trajala četiri sezone, odnosno 98 epizoda. Ostvario ulogu i u televizijskom filmu 'Potomci' koji je 2015. i 2017. bio najgledaniji film na kablovskoj televiziji u SAD-u. Posljednjih godina posvetio se dobrotvornom radu te je dobio brojna priznanja kao humanitarac. najviše je bio uključen u Thirst Project, neprofitnu organizaciju koja zajednicama osigurava sigurnu pitku vodu. Nedavno je završio snimanje serije 'Mrs. Fletcher' koja će se na jesen emitirati na HBO-u.

Dan prije smrti, Boyce je na Instagramu objavio crno-bijeli autoportret, fotografiran za jedan intervju.

View this post on Instagram

@i_d

A post shared by Cameron Boyce (@thecameronboyce) on

  • +7
Cameron Boyce Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia