nakon rastave

Već izlazi s drugima: Reese Witherspoon spremna je za novu ljubav

02.02.2024 u 12:24

Bionic
Reading

U posljednje vrijeme 'plus jedan' popularnoj holivudskoj glumici Reese Witherspoon su njezina djeca... Na dodjelu Zlatnih globusa pratio ju je zgodni sin ne skrivajući sreću što je s majkom na tako velikom događaju, no Reese Witherspoon već je u potrazi za novim partnerom

Dva dana prije nego što su Reese Witherspoon i Jim Toth trebali proslaviti 12. godišnjicu braka, na Instagramu je osvanula objava koja je otkrila vijest kojoj se nitko nije nadao. Iako je brak djelovao idilično te su često objavljivali zajedničke fotografije, odlučili su se razvesti. Međutim, glumica je već sad spremna za nekog novog!

'Reese nije izlazila na previše spojeva, ali su joj namjestili nekoliko prijatelja prijatelja', otkrio je izvor za UsWeekly rekavši kako je glumica ipak već izašla na nekoliko spojeva sa zasad nepoznatim sretnicima.

U studenom se šuškalo kako je holivudska miljenica izašla s Kevinom Costnerom, glumcem kojem je prošla godina također obilježena slomljenim srcem i rastavom braka. Međutim, šuškanja je utišao tim popularne glumice demantirajući cijelu priču.

'Ona stvari shvaća jako sporo. U idealnom svijetu, voljela bi upoznati nekoga posebnog 2024. i na kraju se ponovno skrasiti, ali za sada nema pritiska', objasnio je.

Otkako je u svibnju objavljena vijest o rastavi braka poznate glumice, Reese je nastavila raditi punom parom na projektu 'The Morning Show', no nedavno je priznala da je to za nju bilo vrlo ranjivo razdoblje.

  • +3
Reese Witherspoon sa sinom Deaconom Philippeom Izvor: Profimedia / Autor: Gilbert Flores / AFP / Profimedia

47-godišnja glumica iza sebe ima dva braka: sedam je godina bila u braku s Ryanom Phillippeom i s njim ima 24-godišnju Avu i 20-godišnjeg Deacona, a onda je u siječnju 2010. upoznala agenta za talente Jima Totha s kojim je dobila najmlađeg sina.

  • +10
Ava Phillippe i Reese Witherspoon Izvor: Profimedia / Autor: JUAN RICO / BACKGRID / BACKGRID USA / MATT WINKELMEYER / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA