ODMOR U TROPIMA

Uživanje na najjače: 'Upozorenje: Kreće serija fotografija Nevena na palmi, Nevena na plaži, Nevena jede kokos...'

07.02.2020 u 09:52

Bionic
Reading

Nakon što je sa suprugom Makom Vejzovićem doputovala na Sejšele i odmah se svojim pratiteljima na društvenim mrežama pohvalila smještajem i okolišem u kojem će 'puniti baterije' narednih dana, Nevena Rendeli je objavila i fotografiju s plaže popraćenu duhovitim upozorenjem

Nevena Rendeli Vejzović gušta punim plućima daleko od Zagreba, napravivši predah od obiteljskih obaveza te skuplja energiju za nove poslovne angažmane koji je očekuju nakon povratka u Hrvatsku.

'Upozorenje: Kreće serija fotografija Nevena na palmi, Nevena na plaži, Nevena jede kokos itd., svi mrzitelji zime i oni slabijih živaca ne gledajte. Upozorila sam vas', opisala je fotografiju na kojoj pozira pokraj palme u jednodijelnom, crnom kupaćem kostimu. Šogorica Bojana Gregorić Vejzović u šali joj je poručila da je ljubomorna.

Nekadašnje zaštitno lice HRT-a pokazala je i kako izgleda bez šminke dok sa suprugom Makom Vejzovićem na svom egzotičnom putovanju ispija prvu jutarnju kavu.

'Uglavnom ne idem preko agencija već sama slažem plan putovanja preko interneta, od avionskih karata do smještaja. Volim slobodu kretanja pa mi agencijski tip putovanja ne odgovara', otkrila je ranije. Na putovanja, više puta je to izjavila, nikad ne ide bez vodiča, a svojevremeno je i sama objavila jedan - knjigu ' Vodič jedne plavuše'.

Na malim je ekranima dugo nismo vidjeli jer se posvetila majčinstvu - u lipnju 2017. prvo je dobila blizanke Leu i Mare, a već u studenom prošle godine rodila je djevojčicu, Vitu. Svoje kćeri Nevena i Mak ostavili su u Zagrebu, u sigurnim rukama najbližih članova obitelji.

Po povratku u Zagreb posvetit će se novom poslu - organizaciji raznih događanja, komunikacijska djelatnost i videoprodukcija u vlastitoj agenciji, s kojom se kao 'ogranak' pridružila dvojcu Tomi Ricovu i Borisu Kovačeku.

  • +6
Nevena Rendeli Vejzović - Sejšeli Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram