košarkaška utakmica

Uživaju u izlasku: Meghan Markle i princ Harry sve češće izlaze na elitna mjesta

25.04.2023 u 09:49

Bionic
Reading

Princ Harry i Meghan Markle snimljeni su kako uživaju na utakmici LA Lakersa i Memphis Grizzliesa. Osim u napetoj utakmici, par je uživao u zajedničkom navijanju, a njihov govor tijela pokazao je da uistinu uživaju u zajedničkom vremenu i bliskosti

Meghan i Harry odlučili su se posvetiti jedan drugome i provesti večer za sebe. Noćni izlazak odlučili su provesti gledajući LA Lakerse kako igraju protiv Memphis Grizzliesa. Osim praćenju utakmice, večer su posvetili i zajedničkom uživanju u izlasku.

Bili su dobro raspoloženi na događaju, a uhvaćeni su i na ekranu kako razmjenjuju slatke riječi i smiju se jedan drugome. Njihov govor tijela pokazao je prisnost među njima, a Meghan je i rukom doticala suprugovu ruku. Zajedničkim snagama bodrili su svoj tim te pljeskali osvojenim poenima.

41-godišnja Meghan za sportski se event odjenula vrlo chic i posve suprotno od onog što bi odjenula da je još uvijek sljedbenica pravila odijevanja koja vrijede u kraljevskoj obitelji. Nosila je ružičasto odijelo brenda Staud, vrlo zanimljivo zbog kombinacije kratkih hlačica i oversized sakoa. Uz to, odlučila se za jednostavnu bijelu majicu i nude cipele visokih potpetica.

Harry se tu večer odlučio za sportsku eleganciju pa je traperice i tenisice kombinirao uz tamni sako.

Meghan Markle i Harry Izvor: Profimedia / Autor: NBA / Ferrari / Profimedia

Ženska odijela sve češće možemo vidjeti kao modni odabir svjetski poznatih žena koje pokazuju da su odijela jednako sjajan odabir u raznoraznim prilikama. Nose ih baš svi: od Kate Middleton do Cate Blanchett, a tko god je vaš modni uzor - sigurno u ormaru posjeduje barem jedno stylish odijelo!

KRALJICA CRVENOG TEPIHA

Cate Blanchett ne boji se modne reciklaže: U već viđenom odijelu sve je bacila u drugi plan

Pogledaj galeriju