PROLAZI SVE

Uživajte još malo u ljepoti Sanje Vejnović, jer svemu dođe kraj

20.08.2018 u 19:18

Bionic
Reading

Možda je ljepota i prolazna, ali čini se da su Sanji Vejnović to zaboravili reći, pa se stoga ovaj kraj odnosi na fotografije kojima nas je činila radosnima cijelo ljeto

'Još malo prije Zg ambrozije...', najavila je na Instagramu svoj skori povratak s mora u Zagreb lijepa glumica koja je ponovno očarala svojom mladolikošću.

Za njezin mladoliki izgled, kako je znala reći, zaslužna je dobra genetika, no bez obzira na to naglašavala je kako se treba potruditi i u ravnotežu dovesti sve čimbenike koji uvjetuju zdrav duh i tijelo.

Jos malo prije Zg ambrozije...

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic) on

Još od kraja lipnja, kad se odmarala na Hvaru, Sanja je cijelo ljeto svoje fanove na Instagramu častila zamamnim fotografijama s raznih morskih destinacija.

Od obožavatelja je dobivala samo komplimente, jer na fotografijama u lepršavim ljetnim izdanjima i kupaćim kostimima, nitko joj ne bi dao 57 godina, koliko je napunila ovoga mjeseca.

Svemu dođe kraj, pa i ljetnom odmoru, a on je za Sanju ove godine bio nešto duži jer se nakon drame koju je proživjela s kompliciranom operacijom slijepog crijeva odlučila usporiti tempo.

  • +18
Sanja Vejnović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL