'PLES SA ZVIJEZDAMA'

Show napuštaju Davor i Valentina, Sobin i Gabriela oduševili 'jiveom' inspiriranim Grčkom

14.04.2019 u 19:57

Bionic
Reading

Peta emisija 'Plesa sa zvijezdama' gledatelje je večeras odvela na put oko svijeta, a nakon glasovanja gledatalja show su napustili

Brojevi iz raznih dijelova svijeta večeras su upotpunili spektakularne plesne koreografije na kojima osam plesnih parova intenzivno radi tijekom cijelog tjedna.

U pariški ugođaj, među Eiffelov toranj s jedne strane Siene i Trg Trocadéro s druge odveli su nas Ivan i Paula.

Član žirija Dinko Bogdanić njihov je nastup ocijenio kao najlošijim dosad.

'Ivan, mislim da si plesao najlošiji do sada. Slowfox je najteži ples. Falilo je prsti - peta pokreta', komentirao je Dinko, a Tamara je poručila Ivanu kako mu odlično stoje visoke hlače.

Ivan i Paula su od žirija dobili dvije šestice i dvije sedmice, ukupno 26 bodova.

  • +32
Ples sa zvijezdama - 4. emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV

Nakon razigranih 'Francuza', na plesni podij stigli su Davor Garić i Valentina Walme koji su otplesali sambu na ulicama 'ulicama' Istanbula.

'Bili ste jako zabavni, pohvalio bih posebno Valentinin ples. Bilo je koraka sambe, iako je kod Davora bilo pomalo nejasna. Solidno sve u svemu', kazao je Dinko Bogdanić.

'Glava je bila dobra kad si je provukao kroz noge pa si se brzo okrenuo da je digneš. Isto kao kolega Ivan, kao da si progutao neku motku', dala je svoju kritiku Davoru Almira Osmanović.

Član žirija Nicolas Quesnoit je pohvalio njihovu koreografiju. 'Jako ste lijepo to složili, to ne može biti loše', dodao je.

Za svoj nastup dobili isti broj bodova kao Ivan i Paula: dvije šestice i dvije sedmice - 26 bodova.

Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić donijeli su duh Italije sa slowfoxom.

'Ovaj je slowfox bolji nego ovaj koji smo prije toga vidjeli. Ruke moraju u pokretu govoriti, moraju biti izražajnije. Detalji bi se još mogli doraditi', ocijenila je njihov ples Almira Osmanović.

Dinko Bogdanić je kazao kako je uživao u njihovom nastupu.

'Vrlo romantično. Podsjetili ste me na Audrey Hepburn i Gregoryja Pecka u filmu 'Praznik u Rimu'. Ja nisam vidio ovo što su kolege vidjele jer sam uživao u izvedbi', zaključio je Dinko.

Na kraju su za svoj ples dobili ukupno 29 bodova.

Damir Kedžo i Helena Janjušević zaplesali su jive i plesnim koracima odveli nas u društvo country benda.

'Vas dvoje definitivno zračite i znate podići atmosferu. Damir, drago mi je da si poslušao moje savjete. Imali ste taj 'kaubojski' look, no noge su bile malo previše raširene', rekao je član žirija Nicolas.

'Niste mi uvjerili da je ovo bio jedan od vaših boljih plesova ali za farmersku proslavu bilo je dobro', rekao im je Dinko.

'Imate super energiju i interpretaciju glazbe. Nastavite s tim pa do kuda dogurate, dogurate', zaključila je članica žirija Tamara Despot.

Žiri im je dao dvije šestice i dvije sedmice, pa je ukupni zbroj bio 26.

Slavko Sobin i Gabriela Pilić također su plesali jive inspiriran Grčkom.

'Uvijek može biti bolje ali večeras ste bili uobičajeno jako dobri. Bio si multitalent, sviraš, plešeš, glumiš, svaka čast. Jako sam zadovoljan', zaključio je Nicolas.

'Kako lijepo sviraš, tako lijepo i plešeš', poručio je Dinko Slavko.

'Ovo je najljepši ples večeras', kratka je bila Tamara.

'Ovo je bila super začinjena grčka salata u kojoj sam jako uživala', našalila se Almira.

Žiri je bio impresioniran njihovom izdvedbom na plesnom podiju nagradivši ih s tri devetke i jednom osmicom pa su Slavko i Gabriela zasjeli na prvo mjesto sa 35 bodova.

Jive su ove nedjelje izveli Sonja Kovač i Gordan Vogleš. Njihova plesna koreografija, ali i način na koji će biti odjeveni, donijeli su pravi britanski ugođaj u show, a svoj su nastup ovjekovječili zajedničkim selfijem s članovima žirija.

Tamari se njihov jive jako svidio no poručila je Sonji da mora imati jednaku energiju tijekom cijelog nastupa, a nastup je bio dobar i Almiri.

'Jako ste me razveselili, imate tu energiju potrebnu za jive', ocijenio je Nicolas i poručio im da imaju dobru energiju.

Dinko zaključio kako je ovaj ples bio njemu najdraži i da moraju biti zadovoljni. Za svoj su nastup dobili četiri osmice, odnosno 32 boda.

Atmosferu s Kube na pozornicu showa donijeli su Marko Grubnić i Ela Vuković i njihova rumba.

Nicolas je pohvalio Markovu odjevnu kombinaciju no uočio je nekoliko manjih tehničkih pogrešaka. Bez obzira na to zaključio je da je generalna slika bila odlična.

'Vrlo kratko i jasno. Bilo je strastveno, Ela je iz Marka izvukla kubansku koncentraciju', zaključio je Dinko, a nastup se svidio i Tamari koja ih je pohvalila.

'Imao si osmice u bokovima i baš ti ovi latinoamerički plesovi pašu. Sjeli su ti. Imao si dobar odnos s partnericom i vrlo si siguran kao partner', komentirala je Almira.

Dobili su dvije 7 i dvije 8, dakle ukupno 30.

Nakon njih zahtjevni cha cha cha izveli su Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić, i to na 'ruski' način.

'Bilo je sjajno i moram priznati da sam uživala', izjavila je Almira.

S njom se složio i Nicolas i dodao kako je pogotovo uživao u Viktorijinim nogama i čestitao im na nastupu, a dobili su dvije devetice i dvije osmice - ukupno 34, dakle samo bod manje od Slavka i Gabriele koji imaju najviše bodova, 35.

Nakon sljedeće runde glasovanja Sonja i Gordan ostali su u showu, a plesni dvoboj na temu jivea čekao je Marka i Ellu te Davora i Valentinu no žiri je odlučio da Marko i Ella idu dalje.