KATARINA LOVRIĆ

Uvijek je uz njega: Mate Rimac po nagradu stigao s djevojkom

21.03.2018 u 10:03

Bionic
Reading

Na dodjelu nagrada Ernst&Young Poduzetnik godine, na kojoj je osvojio onu za poduzetnika godine, inovator i osnivač Rimac automobila Mate Rimac stigao je u pratnji svoje atraktivne djevojke Katarine Lovrić

U utorak navečer u zagrebačkom klubu Lauba održana je svečana dodjela nagrada Ernst&Young Poduzetnik godine, a statua za 2017. godinu otišla je u ruke Mate Rimca iz tvrtke Rimac automobili.

Inovator i osnivač Rimac automobila nije krio ponos zbog osvojene nagrade, kojom je stavio krunu na završetak i više nego uspješne 2017. godine.

  • +21
Mate Rimac - poduzetnik godine Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Odjevenog u crno odijelo i bijele starke, s prepoznatljivom bradom na licu, uz Rimca je stajala njegova djevojka, mlada ekonomistica iz Livna Katarina Lovrić, s kojom je u vezi otprilike tri godine, a koja je bila uz njega i na nedavno održanom salonu automobila u Ženevi, na kojem je predstavio Concept_Two, novi električni hiperautomobil.

I Katarina se, baš poput svog odabranika, odlučila za crnu kombinaciju. Uz jednostavnu i dugu crnu čipkastu haljinu koja prati liniju tijela i crne elegantne cipele na visoku potpeticu, nije bilo potrebe ništa dodavati jer su njezine prodorne plave oči tako došle još više do izražaja.

  • +4
Mate Rimac i Katarina Lovrić Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Par se inače rijetko može vidjeti u javnosti, tek kada su neka događanja vezana uz mladog poduzetnika i inovatora, a sudeći po njezinom profilu na Instagramu, Katarina i Mate svoje slobodno vrijeme rado provode u društvu obitelji ili na dalekim i zanimljivim putovanjima.