MACIONALNO BLAGO

Uskoro izlazi dokumentarac o Betty White, no nakon smrti legendarne glumice izmijenjen mu je naziv

04.01.2022 u 12:06

Bionic
Reading

Dokumentarni film snimljen u povodu proslave stotog rođendana glumice Betty White prikazat će se u siječnju u 900 američkih kina, kako je i predviđeno, no s obzirom na to da je omiljena glumica preminula na Silvestrovo, producenti su mu izmijenili naziv

Producenti filma 'Betty White: 100 Years Young - A Birthday Celebration' potvrdili su da će se film prikazati kako je i planirano, 17. siječnja, kada je Betty trebala navršiti sto godina, no sada je naziv izmijenjen u jednostavno - 'Betty White: A Celebration'.

'Tugujemo zbog njezina odlaska', objavio je producentski dvojac Steve Boettcher i Mike Trinklein.

'Tijekom niza godina, koliko smo s njom surađivali, razvilo se divljenje i velika ljubav prema Betty, iznimnoj osobi i uspješnoj zabavljačici... Nastavit ćemo s planovima o prikazivanju filma... u nadi da će on svima koji su je voljeli omogućiti da slave njezin život i shvate što ju je činilo nacionalnim blagom.'

U dokumentarcu će biti prikazan i dio videosnimke Bettyna posljednjeg intervjua.

U međuvremenu su se društvenim mrežama počele širiti informacije po kojima je glumica umrla pošto je primila booster dozu cjepiva protiv covida-19, no njezin menadžer Jeff Witjas oštro je to negirao.

  • +3
Betty White Izvor: EPA / Autor: JOSHUA GATES WEISBERG

'Betty je umrla mirno u snu u svome domu', rekao je za časopis People, dodavši da informacija po kojoj je White 28. prosinca primila booster dozu cjepiva nije točna.

'Neki tvrde da je njezina smrt povezana s booster dozom, no to nije istina. Umrla je prirodnom smrću. Njezinu smrt ne treba politizirati jer to nije život koji je živjela', dodao je.