Miss i Mister Turizma Hrvatske 2018

Ušao kao zamjena u zadnji tren i odnio titulu

17.12.2018 u 10:19

Bionic
Reading

Na predivnoj pozornici Hotela i Grand Casina Admiral u Zagrebu sinoć je održan 16. finalni Izbor Miss i Mister Turizma Hrvatske 2018

Lentu najljepše, Miss Turizma Hrvatske osvojila je Emilly Mršić iz Rijeke a Mister Turizma Hrvatske je Sven Vlahoviček iz Zagreba.

Uz mnoštvo posjetitelja u atraktivnom ambijentu casina Admiral publiku su zabavljali Jacques Houdek, Antonela Malis, Bojan Jambrošić, Tamburaški sastav Garavi, David Ricov te neponovljiva Alka Vuica koja je premijerno predstavila svoju novu božićnu pjesmu.

Prezenterice izbora bile su poznata lica, glumice Barbara Vicković, Mirta Zečević i Matija Prskalo.

Finalisti su tijekom večeri predstavili najnovije kolekcije poznatih dizajnera Axa Moda by Božica Medić Juraković, kupaće kostime Pletix, Bariba, Jeordie’s, Converse, Hogl i Kik.

Nova Miss Turizma, studentica fizioterapije, izjavila je kako nije očekivala pobjedu već se nadala tituli Miss simpatičnosti:

'Kad su prozvali moje ime, na prvu nisam uopće registrirala a onda je uslijedio šok i sreća.'

Prelijepa Emilly postaje i zaštitno lice za MM Medestetica poznatog plastičnog kirurga dr. Matiju Miletića.

Novi Mister turizma nam otkriva da nije očekivao ovaj ishod jer je ušao kao zamjena finalistu koji zbog osobnih razloga nije mogao sudjelovati:

'Ovo mi je nevjerojatna noć, stvarno nisam očekivao pobjedu. U zadnji tren sam ušao u izbor kao zamjena, stvorio predivne uspomene s novim poznanstvima i sad doma odnosim titulu Mistera Turizma 2018.'

  • +4
Miss i Mister turizma 2018. Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

U travnju 2019. godine u Hrvatskoj će se po prvi puta održati svjetski izbor Miss Turizma Svijeta.

Hrvatska će biti domaćin šezdeset najljepših predstavnica iz cijeloga svijeta i postati će centar ljepote i turizma u organizaciji Borisa Kosmača, vlasnika licencije za Republiku Hrvatsku i glavnog producenta ovog najprestižnijeg svjetskog izbora mode, ljepote i turizma u svijetu.