emotivni oproštaj

Uoči sahrane na Massimovom profilu osvanula objava koja slama srce

02.01.2023 u 10:43

Bionic
Reading

Sam kraj 2022. godine obilježila je tužna vijest da nas je napustio jedan od najvećih hrvatskih glazbenika. Massimo Savić bit će pokopan u utorak 3. siječnja u 11 sati na Gradskom groblju Zadar, a mnogi se još opraštaju od njega na društvenim mrežama. Ondje se, na njegovim službenim profilima, našla i posebno nježna, dirljiva poruka

''Uživajte u svakom trenutku koji vam donosi ovaj predivan život i dijelite sa svima dobro, dijelite sa svima razumijevanje.' Te su misli dio zadnje poruke publici koju je naš Max snimio, tri dana uoči odlaska', stoji na Massimovim profilima na Facebooku i Instagramu. U nastavku objave stoji:

'Njome je želio čestitati Božić i uputiti vam svima najbolje želje za (n)ovu godinu. Tvoje misli, tvoje riječi i tvoj Glas. Sve tvoje nam neizmjerno nedostaje, najdraži naš Max.', Također na Facebooku stoji link na emisiju Music Pub Zlatka Turkalja pod nazivom 'In memoriam Massimo Savić', u okviru koje možete čuti tu poruku.

Rijetki su oni koji su znali da glazbena legenda boluje od karcinoma pluća, a početkom studenog je napunio zagrebačku Arenu te je pjevao s drenom u plućima. Naš veliki glazbenik bit će sahranjen u Zadru, kraju iz kojeg potječe njegov otac, a Massimova želja je bila da bude kremiran.

  • +5
Massimo Savić Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX