komentirat će iz svog doma

Uoči izbora završio u samoizolaciji: Mislav Bago po prvi put izbore neće pratiti iz studija

14.05.2021 u 20:46

Bionic
Reading

Epidemija koronavirusa mnogima je promijenila živote i donijela nove izazove, a nije zaobišla ni poznatog reportera Dnevnika Nove TV Mislava Bagu. Naime, zbog samoizolacije Mislav Bago po prvi put izbore neće pratiti iz studija, no tijek izbora i rezultate komentirat će iz svog doma

Jedno od neizostavnih TV lica svih izbora zasigurno je Mislav Bago. No ove nedjelje poznati voditelj po prvi put u tri desetljeća izborni dan neće provesti u studiju već kod kuće. Razlog tome je samoizolacija, ali to ne znači da neće biti u programu, već će se i njega uključivati iz svog doma, baš kao i u današnjem Dnevniku Nove TV.

Kormilo na Novoj TV u nedjelju preuzet će Ivana Brkić Tomljenović i Sabina Tandara Knezović, piše Slobodna Dalmacija, a Mislav Bago će se putem video prijenosa uključivati uživo komentarima i analizama podataka i stanja na nacionalnoj i lokalnoj razini tijekom izbornoga dana i večeri.

Bago kaže da će biti čudno i izolirano pratiti izbore iz vlastitog doma, ali poručuje: 'Preživjet ćemo', piše dnevnik.hr.