OTVORILA je DUŠU

Godinu dana nakon prekida veze s poduzetnikom, Ivana Mišerić napokon progovorila o ljubavnom životu

10.05.2021 u 11:04

Bionic
Reading

Plavokosa Velikogoričanka je dugi niz godina mnogima omiljeni glas radija, a gledatelji se posebno vesele kada je vide i na malim ekranima. Trenutno je mogu pratiti na Novoj TV u showu 'Tvoje lice zvuči poznato All Stars' gdje ih zabavlja svojim transformacijama. U lipnju prošle godine je prekinula dugu vezu sa suosnivačem hrvatsko-slovenske tvrtke Bellabeat Sandrom Murom, a sad je otkrila neke detalje iz svog privatnog života

Danas jedna od naših najpopularnijih radijskih voditeljica tvrdi da u njenom privatnom životu nema ničega čime bi se pohvalila, a Ivana Mišerić priznala je i kako joj trenutno odgovara samoća.

'Jako je čudan ovaj period i mislim da je na neki način utjecao na sve nas i ostavio traga, ne možemo se družiti, ići gdje poželimo, tako da je taj psihološki element ostavio neku mini tjeskobu u meni, ali s druge strane mi čak ova izolacija i samoća trenutno odgovaraju', rekla je voditeljica za Dnevnik.hr.

  • +3
Ivana Mišerić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Podsjetimo, sa četiri godine mlađim Sandrom Murom bila je od sredine studenoga 2018. godine, kada je voditeljica na Instagramu podijelila njihovu prvu zajedničku fotografiju s romantičnog putovanja na Maldivima. Tada je govorila kako je Sandro dobar čovjek, netipičan i pomalo kaotičan te da ima odličan smisao za humor. Često je objavljivala fotografije iz stana u središtu Zagreba, gdje su zajedno živjeli, a početkom svibnja prošle godine sve su češće bile objave iz njezina obiteljskog doma u Velikoj Gorici što je nagovjestilo da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Inače, Ivana je 2017. godine nastupala u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', a tijekom snimanja nove sezone showa doživjela je tragediju. Naime, njezina majka iznenada je preminula, a o njenoj smrti voditeljica se po prvi put oglasila prošlog mjeseca povodom majčinog rođendana. 'Bila si i ostat ćeš najbolja mama. Vidimo se jednom na ljepšem mjestu. Volim. Beskrajno. Budi mi u miru Bubica i smij se', poručila je među ostalim u objavi na Instagramu tada, opraštajući se od voljene mame.