uživa u ulozi oca

Uočen s kolicima na aerodromu: Jude Law s četvrtom ženom dobio sedmo dijete

21.02.2023 u 12:11

Bionic
Reading

Jude Law je u 51. godini dobio drugo dijete u braku s Phillipom Coan, čime je sedmi puta postao otac. Slavni glumac tvrdi da toliko uživa u ulozi da je presretan što ima toliko potomaka

Jude Law sedmi puta je postao otac! Slavni 50-godišnji glumac dobio je drugo dijete s 35-godišnjom suprugom Phillipom Coan, a sve se saznalo nakon što je par uočen kako gura dječja kolica na londonskom aerodromu Heathrow.

Zajedno s njima bila je još jedna osoba koja je gurala druga kolica u kojima je, prema svemu sudeći, bilo njihovo prvo dijete rođeno u svibnju 2020. godine, samo godinu dana nakon što je par uplovio u bračne vode.

'Što sam radio za vrijeme pandemije? Bavio sam se vrtlarenjem. I, da, dobio sam dijete!', rekao je glumac u prosincu 2020. kada se prvi puta saznalo da je dobio šesto dijete i dodao:

'Jako to volim pa zašto ne bih imao još djece? Sretan sam kad mogu imati potomke s osobom u koju sam ludo zaljubljen. Imamo stabilnu i zdravu obitelj, čijim su djelom i moja djeca koja su sada već u ranoj odrasloj dobi. Mlađi su čista sreća i zabava.'

  • +13
Jude Law Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jude Law ranije je bio u braku s glumicom i dizajnericom Sadie Frost s kojom je ima troje djece, 26-godišnjeg Raffertyja, 22-godišnju Iris i 20-godišnjeg Rudyja.

Od nje se razveo 2003. pa imao vezu s modelom Samanthom Burke koja mu je rodila kćer Sophiju (13), dok je s pjevačicom Catherine Harding imao Adu kojoj je danas sedam godina.