SAMOĆA JOJ GODI

Angelina Jolie ukrala pozornost u dosad neviđenom izdanju

15.11.2017 u 10:04

Bionic
Reading

Glumica i velika humanitarka Angelina Jolie trenutno promovira novi film 'First They Killed My Father', a pozornost javnosti u posljednje vrijeme plijeni mladenačkim kombinacijama

Nakon premijere novog filmskog uratka o potresnim događanjima u ratom poharanoj Kambodži, na kojoj je zablistala u minijaturnoj haljina-dolčeviti, Angelina Jolie susrela se s mnoštvom fanova u Los Angelesu, a tim povodom zablistala je u jednako zanimljivom izdanju.

Predimenzioniranoj sivoj majici glumica krhke figure pridružila je crnu suknju olovka-kroja, a cjelokupno izdanje zaokružila je gležnjačama u špic i crnom torbom s detaljem zakovica koju potpisuje modna kuća Valentino.

  • +4
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon što se u rujnu prošle godine razišla s Bradom Pittom podnijevši zahtjev za razvod braka, glumica se posvetila isključivo djeci.

'Imam svoje uspone i padove, no pretpostavljam da me je sve to učinilo malo jačom. Svi imamo teška vremena, no kao majka imam odgovornost prvo prema svojoj djeci. Ona prolaze kroz vrlo važne godine, pa je zbog toga sve nevažno naspram njih', nedavno je izjavila 42-godišnja Angelina Jolie u velikom intervjuu za magazin Harper's Bazaar, uz prekrasne fotografije snimljene u Namibiji.

Objavu dijeli Jane (@jane.hinh)