festival nije otkazan

Ultra ostaje u Hrvatskoj: Najavljuje se najbolje izdanje dosad

08.05.2017 u 11:42

Bionic
Reading

Svake godine tisuće ljubitelja glazbe iz cijelog svijeta posjeti splitski Poljud kako bi bili dijelom najvećeg festivala elektroničke glazbe u Hrvatskoj. Premda se proteklih dana govorilo o tome kako je održavanje petog izdanja upitno, iz tvrtke Ultra Worldwide stiže vijest koja će razveseliti sve poklonike ovog događanja jer festival Ultra Europe ipak ostaje u Hrvatskoj

Od svog premijernog izdanja 2013. godine festival Ultra Europe održava se na idiličnoj hrvatskoj obali u samom srcu Dalmacije. Svake godine tisuće strastvenih ljubitelja glazbe iz cijelog svijeta posjeti splitski Poljud kako bi bili dijelom najvećeg festivala elektroničke glazbe u Hrvatskoj, zemlji koja se proteklih godina pozicionirala kao jedna od vodećih festivalskih destinacija u Europi.

Iako su proteklih dana u javnost izašle informacije o tome da je održavanje petog izdanja upitno, iz tvrtke ULTRA Worldwide™ stigla je vijest da festival Ultra Europe ostaje u Hrvatskoj, a s domaćim partnerom nastavljaju s pripremama kako bi jubilarno izdanje bilo najbolje dosad.

'Za peto izdanje festivala Ultra Europe u suradnji s našim istaknutim lokalnim partnerima poduzeli smo važne korake kako bismo osigurali da ono bude slavlje i u skladu s visokim standardima koje zahtijeva brend Ultra Worldwide. Posjetitelji se mogu nastaviti veseliti ovogodišnjem izdanju festivala i budućim događanjima koja će nositi brend Ultra, a koja će se održati narednih godina u Hrvatskoj. Zahvaljujemo svim obožavateljima i glazbenicima, lokalnim vlastima, partnerima i ostalima koji su pružali bezuvjetnu podršku festivalu Ultra Europe', službena je izjava tvrtke Ultra Worldwide koja je objavljena danas, a u kojoj poručuju da će sve informacije oko ovogodišnjeg line-upa, kao i nove uzbudljive detalje, predstaviti u danima koji slijede.

Festival Ultra Europe održat će se na Poljudu u Splitu od 14. do 16. srpnja.