TKO JE U PRAVU

Ugledni stručnjak tvrdi da se Kate Middleton podvrgla botoksu, iz palače to demantiraju; što je istina?

25.07.2019 u 13:33

Bionic
Reading

Potkrijepivši svoje tvrdnje fotografijama 'prije i poslije', jedan od najboljih britanskih estetskih kirurga, doktor Munir Somji smatra kako je vojvotkinja od Cambridgea svoje lice 'osvježila' injekcijama botoksa, dok iz Kensingtonske palače odbacuju takve navode

Neki bi rekli 'pa nije ni čudo da uvijek izgleda tako lijepo i dotjerano kada je svoje lice predala rukama stručnjaka'. Barem tako tvrdi doktor Munir Somji iz londonske Dr. Medi Spa klinike, ujedno jedan od najboljih britanskih plastičnih kirurga. Naime, uz pomoć fotografija 'prije i poslije' doktor Somji pokazao je kako se Kate Middleton podvrgla omanjem zahvatu, točnije 'baby botoksu', što je itekako vidljivo na njezinom licu.

Ispod objavljenih fotografija doktor je napisao: 'Naša Kate voli malo 'baby botoksa.' Na prvoj fotografiji 37-godišnja vojvotkinja od Cambridgea izgleda poprilično umorno i ima bore, osobito na čelu, a toga nema na drugoj fotografiji, na kojoj djeluje svježe.

'Primijetit ćete redukciju finih bora na čelu, ali i udubinu na medijalnom dijelu obrva, kao i lateralni dio', napisao je ugledni liječnik, no s njim se ne slažu svi. Neki su ispod objave na Instagramu rekli kako je on 'zao'.

  • +6
Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U službenoj izjavi za The New York Post glasnogovornik Kensingtonske palače demantira sve navode liječnika i kategorički odbija sve napisano: 'Članovi kraljevske obitelji nikada nisu poticali promociju takvih stvari.'

Inače, 'baby botoks' također uključuje ubrizgavanje pod kožu toksina botulina koji paraliziraju mišiće, no za razliku od uobičajenog, ovaj je puno suptilniji i daje prirodni izgled.