POSVE NEOČEKIVANO

U prozirnoj majici: Nina Kraljić pokazala gole grudi ispod čipke

18.11.2019 u 12:02

Bionic
Reading

O pobjednici talent showa 'The Voice' 2015. i našoj predstavnici na Eurosongu 2016. impresivnog vokala u posljednje vrijeme najviše se piše zbog 'ludih' frizura i ljubavnog života. Sada se, čini se, Nina Kraljić odlučila na nešto drugačiji korak i poput mnogih kolegica počela je stavljati seksipil u prvi plan

Samozatajna Nina Kraljić ljetos je na društvenim mrežama objavila fotografije s dečkom, kojeg do tada nije pokazivala. Na nekoliko posljednjih fotografija koje je objavila pozira u prozirnoj majici s čipkom koja je istaknula njezine gole grudi.

Nikad nije skrivala to da voli eksperimentirati s raznim stilovima. Svojevremeno je izjavila da je veselog i istraživačkog duha te stalno zaigrana pa se voli poigravati bojama za kosu i modom.

U srpnju je podijelila fotografiju s ljetovanja koja je privukla malo više pažnje pa je pjevačica reagirala na komentare medija.

View this post on Instagram

Zen hoću. I sunce.

A post shared by Nina Kraljić (@ninakraljic) on

'To nisu tangice nego obični jednodijelni kupaći. Cura sam od 27 godina, što očekujete - da nemam tijelo? Ne kužim tu opsesiju guranja žena u površnost (što je obukla i s kim je i kakva joj je kilaža). Što ne pišete o glazbi? Pa evo, npr., nedavno sam bila u Rusiji i predstavljala hrvatski etno. Apsurdan je ovaj pristup i tko mi kaže da žena nije konstantno objektivizirana kao komad mesa, laže. I btw., na mom Instagramu ima svakakvih slika, nije ovo prva u badiću. Znate, ja ljetujem svako ljeto. I svako ljeto imam dupe. Čudo! Šok i nevjerica! Nina ima dupe. Wow. Nije da smo time stalno bombardirani. Kako vam već nije dosadilo ovo? Iako priznajem da ima pjevačica koje idu i tim alternativnim putem stjecanja PR-a (ne ulazim u taj izbor), meni je draže kad recimo poslušate moju mjuzu. Znate, ona lijepa grana umjetnosti? Imam i toga na Instagramu isto. Kažu mi - bolje šuti, svaki PR je dobar PR. Ne slažem se. Ovo je bljak i nema veze ni s čim osim devalidacijom ženskog tijela i degradacijom kulturnog rada. Neki od nas pokušavaju držati umjetnost na nivou i rade glazbu zbog glazbe. A moja slika kako uživam na plaži nema veze s tim. I zaboga, ako stalno gledate u guzice i jedino to po vama zavrjeđuje pažnju i članak, bar naučite razliku između tangica i monokinija. Eto, bar to. I zadnji singl mi se zove ‘Mi’. Google it. Volim vas, ali dajte, molim vas', poručila je tada na Facebooku.