JOŠ UVIJEK SE SJEĆA SVIH RIJEČI

U ovakvom je izdanju rijetko viđamo: Dobri, stari hit Spice Girlsa ponio je i Victoriju Beckham

25.07.2022 u 12:29

Bionic
Reading

Snimku na kojoj Victoria Beckham izvodi pjesmu Spice Girls 'Stop', koju je pjevala i sama na brojnim koncertima i turnejama, na svom je Instagram profilu objavio njezin suprug, bivši nogometaš David Beckham

Jednom Spajsica, uvijek Spajsica. Tim bi se riječima mogla najbolje opisati članica nekada mega popularnog ženskog benda Spice Girls, danas dizajnerica, ali i supruga bivšeg nogometaša Davida Beckhama i majka njihovo četvero djece. Naravno, riječ je o Victoriji Beckham, koja je nedavno sa suprugom, kćerkom Harper Seven i sinom Cruzom boravila i u Hrvatskoj.

Obitelj Beckham i dalje uživaju na godišnjem odmoru, te se na istom jako dobro zabavljaju u društvu prijatelja. A da im u omiljenu zabavu spadaju i karaoke, otkrio je sam Beckham, koji je snimku na kojoj njegova supruga pjeva hit pjesmu 'Stop' njezinog bivšeg benda, objavio na svom Instagramu.

Primivši se mikrofona odlučila je otpjevati upravo tu pjesmu i time se prisjetila vremena kada je žarila i palila pod nadimkom Posh Spice.

STIGLI DO FRANCUSKE

Zaljubljeni kao prvog dana: Ova romantična gesta Davida Beckhama nije prošla nezamijećeno

Pogledaj galeriju

Odjevena u malu crnu haljinu 48-godišnja Victoria Beckham pokazala je da se još uvijek dobro sjeća i cijele koreografije, a odmah su se javili i obožavatelji Spice Girlsa, tražeći od nje da poradi na ponovnom okupljanju benda.

STIGLE SU I FOTOGRAFIJE

[FOTO] David i Victoria Beckham uživaju u ljepotama Hrvatske i odmaraju u bivšem franjevačkom samostanu

Pogledaj galeriju