NEOBIČNA POZIVNICA

U ovakvom izdanju Mirelu Holy još niste vidjeli! A mislili ste da više ne može modno iznenaditi...

24.02.2023 u 10:19

Bionic
Reading

Političarka Mirela Holy odabrala je neobičan stajling kako bi na Twitteru privukla pažnju i pozvala sve štovatelje svog rada i djela da dođu na promociju njezine knjige 'Apokalipsa'

'U iščekivanju Apokalipse.... Nakon 31 godine čekanja na četiri jahača u ponedjeljak 27. veljače 2023. godine u 19 sati u Salonu lutaka, Trg Sv. Trojstva 3, Osijek, dogodit će se Otkrivenje po Svetoj Mireli. Dođi ako se usudiš.'

Riječi su to koje je političarka Mirela Holy napisala na svom Twitter profilu i pored toga objavila fotografiju kojom je, malo je reći, iznenadila sve. Na fotografiji Mirela pozira u neobičnom stajlingu - dugoj crnoj haljini izrađenoj od neobičnog materijala, s predimenzioniranim dijelom oko vrata, a sve je zaokružila detaljem na glavi: šeširom.

U rukama drži ljubičastu knjigu 'Apokalipsa' koju je izdala još 1991. godine, no sada će promovirati u Osijeku. Inače, Mirela Holy poznata je po svom osebujnom modnom izričaju.

Komentara ispod nije nedostajalo, rekli su joj da izgleda kao Louise Flatcher (Kai Opaka) u Deep space nine, ali i kao 'pravoslavni pop samo bez brade'.

Odavno je priznala da često sama dizajnira svoje kreacije, a njezine ideje potom izrealizira njezina krojačica. Rekla je kako čim vidi materijal koji joj se sviđa odmah razmišlja što bi s njom mogla napraviti, a kada se rodi ideja, stavi je na papir i potom otiđe kod krojačice. Crna je njezina omiljena boja, a jedina iznimka vrući su ljetni dani kada nosi bijelu odjeću.

Specifične su i njezine frizure, kao i dužina kose koja se stalno mijenja. To postiže, priznala je svojedobno za Story, perikama koje uvijek nosi.

  • +3
Mirela Holy Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL

'Ja uvijek nosim perike. I sad na sebi imam periku. Razlog tome je što mi je kosa tanka i masna i onda bih je morala prati svaki dan kako bih imala urednu i pristojnu frizuru. Meni se to ne da.'