SVE ZBOG LjEPOTE

U nesvakidašnjem izdanju: Lana Jurčević u šetnji s viklerima na glavi

18.11.2019 u 10:25

Bionic
Reading

Brojne poznate dame provode sate i sate u rukama frizera i šminkera. Budući da treba vremena da bi se napravila frizura, slavne se često može vidjeti kako šeću ulicom s viklerima na glavi. Jedna od njih je i Lana Jurčević, a koja u takvom izdanju šeće svog kućnog ljubimca

Bilo da se trebaju pokazati na sceni ili se spremaju zablistati na crvenom tepihu, žrtvu za ljepotu su uvijek spremne podnijeti. U posljednje vrijeme često se na društvenim mrežama može vidjeti kako poznate 'face' širom svijeta šetkaju s viklerima na glavi.

Ni Lana Jurčević nije iznimka pa je pokazala kako to izgleda u njezinom slučaju. Pjevačica se spremala za nastup u Lisinskom proteklog vikenda pa je takva izašla prošetati svog psa.

Prije toga, svoje je fanove nasmijala simpatičnom objavom u Instagram storyju jer im je pokazala kakvu je nezgodu doživjela uoči prijašnjeg nastupa. 'Glavno da smo mi pet minuta prije nego što krećem na nastup detektirale da mi hlače imaju rupu nasred guzice. Pokušavamo sanirati štetu', priznala je snimajući se kako leži i zumirajući prijateljicu koja je šivala za to vrijeme.