NAJBOLJA REKLAMA

U minijaturnom bikiniju Tia Mamić otkrila svoju dobitnu kombinaciju za ljeto

04.07.2020 u 12:12

Bionic
Reading

Postoji li bolja reklama od one koju za svoj proizvod možete napraviti sami? Vjerojatno ne, a to dobro zna i snaha Zdravka Mamića i pokćerka Ljube Jurčića, koja je nedavno s dugogodišnjom prijateljicom i vizažisticom Ladom Mitrašinović lansirala proizvod Glow&Go. Kakav je proizvod isprobala je i sama Tia Mamić i pokazala na svom Instagram profilu

Tia Mamić trenutno uživa u visokim temperaturama, od kojih je osvježenje potražila u bazenu jedne vile na Murteru, a time se pohvalila i na svom Instagram profilu. No, iako je u prvom planu na fotografiji i snimci njezino besprijekorno tijelo u minijaturnom bikiniju, ona je zapravo na najbolji mogući način odlučila promovirati Glow&Go, proizvod koji je nedavno lansirala na tržište s prijateljicom i poslovnom partnericom Ladom Mitrašinović.

Ovaj puder losion za tijelo, koji naglašava ljepotu vaše kože laganim prikrivanjem sitnih nepravilnosti, a ostaje na koži - bez mrljanja i brisanja - cijeli dan, dolazi u dvije nijanse, svijetloj i tamnijoj, a uvijek preplanula Tia Mamić isprobala je upravo tamniju verziju i ne krije oduševljenje istom.

Pozirajući na bazenu, Tia je uz fotografiju napisala: 'Tamna verzija Glow&Go +spf 30. Moja dobitna kombinacija za ljeto.' Kako se može vidjeti po Instagram fotografijam, Tia Mamić trenutno uživa na Murteru sa svojom vjenčanom kumom Višnjom Vjetrović, koja je također isprobala proizvod i ne krije oduševljenje.

  • +2
Lada Mitrašinović i Tia Mamić u kampanji za Glow&Go Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije