CHRIS BROWN

Tužba od 20 milijuna dolara: U strahu za život ne želi otkriti identitet, ali tvrdi da ju je slavni reper drogirao, a potom i silovao

28.01.2022 u 23:03

Bionic
Reading

Ovo nije prvi puta da se Chris Brown suočava s najtežim optužbama, koje će dodatno narušiti njegov ugled. Mnogi se još uvijek sjećaju njegove veze s Rihannom, koju je, u trenutku bijesa, pretukao

Javnosti nepoznata žena tužila je repera Chrisa Browna da ju je drogirao, a potom i silovao na jahti. Za događaj koji se, navodno odigrao 30. prosinca 2020. u Miamiju, žrtva od njega traži 20 milijuna dolara. Iako na upite novinara nije želio odgovarati, Chris Brown oglasio se na Instagram Storyju, gdje je napisao kako je 'riječ o uzorku koji se ponavlja svaki puta kada izdaje novu pjesmu ili album'.

U medijima se navodi kako je riječ o profesionalnoj plesačici i glazbenici, koja je u tužbi imenovana kao 'Jane Doe', u Americi poznat naziv za imena koja se u SAD-u uobičajeno koristi kao naziv za stranku u sudskom sporu, čiji pravi identitet je nepoznat.

U svom iskazu tvrdi da se boji za svoj život i karijeru, a opisala je i tijek događaja, koji počinje pozivom repera i producenta Diddyja da se pridruži njegovom društvu na jahti. Ubrzo joj je Chris Brown ponudio pićem, a nakon što ga je popila odjednom je osjetila promjene kod sebe. Tvrdi kako je postala dezorijentirana, fizički nestabilna te je počela padati u nesvijest, nakon čega ju je Brown odveo u spavaću sobu, skinuo i silovao. 

Chris Brown Izvor: Profimedia / Autor: Laurentvu / Sipa Press / Profimedia

Glazbenik ju je navodno nazvao drugi dan i rekao da uzme pilulu za dan poslije.