Termin joj je krajem srpnja

Trudničke muke naše glumice: 'Zaspim jako teško, san mi je lagan. Još ako imam 'sreće' da me u 2 ujutro probude basovi narodnjaka još jedna neprospavana noć je tu'

12.05.2021 u 12:45

Bionic
Reading

Lana Gojak Bajt, široj domaćoj javnosti najpoznatija po glavnoj ulozi u seriji 'Ne daj se Nina', jedna je od onih koja je trenutno u slatkom iščekivanju. Sa suprugom, redateljem Sinišom Bajtom očekuje svoje prvo dijete. Glumica rado dijeli svoje trudničke trenutke, a u jednoj od zadnjih objava je otkrila kako joj je sada san lakši

Trudnoća može poremetiti ustaljene navike spavanja u žene. Pospanost u trudnoći uobičajena je i rezultat je hormonalnih promjena u organizmu buduće majke, a o tome je progovorila i Lana Gojak Bajt.

'Kako izgledam tak' se i osjećam! Nikad nisam imala problem sa spavanjem. Bilo da je trebalo polagati ispit, odraditi premijeru, donijeti važnu životnu odluku ja sam uvijek spavala kao top. Zaspala bih čim bi mi glava dotakla jastuk. Do trudnoće. Zaspem jako teško, san mi je lagan, a ako imam sreće kao noćas, da susjeda napravi dernek pa me u 2 ujutro (preko čepica za uši!) probude basovi narodnjaka i vriska ekipe koja se zabavlja, još jedna cijela neprospavana noć je tu jer nema nikakve šanse da ponovno zaspim', podijelila je glumica sa svojim pratiteljima.

Teška i neizvjesna godina na scenu je donijela pravi baby boom, a Gojak Bajt okružila se 'novopečenim' mamama koje joj daju savjete. 'Drago mi je da je ova suluda i stresna godina u kojoj smo se našli ipak donijela i lijepih vijesti. Srećom imam nekoliko novopečenih mama među bliskim prijateljicama, tako da savjeta i raznih priča ne nedostaje', izjavila je glumica nedavno. Trebala bi roditi krajem sedmog mjeseca.

  • +3
Lana Gojak Bajt Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL