ZGODNA TALIJANKA

Trudna Diletta Leotta pozirala u kupaćem kostimu: 'Prvi zajednički odmor'

27.03.2023 u 13:47

Bionic
Reading

Još su u veljači ove godine počele kružiti glasine da je zanosna sportska novinarka u drugom stanju, a nagađanja je potaknuo video gdje joj je iznimno utegnut trbuh izgledao neobično okruglo

Talijanski mediji raspisali su se i pokušali doznati tko je otac djeteta, a Diletta Leotta je proteklog vikenda potvrdila trudnoću i napokon dala odgovor.

U videu na Instagramu objavila da je trudna s njemačkim vratarom Lorisom Kariusom koji trenutačno igra u engleskom Newcastleu, Sretnu vijest oboje su obznanili uz emotivan video u kojem se grle, ljube i plaču od sreće. Vezu su potvrdili fotografijama s dočeka Nove godine.

Atraktivna novinarka je odlučila pokazati i fotografiju na kojoj se vidi kako pozira u crvenom kupaćem kostimu na plaži gdje joj se vidi trudnički trbuh. 'Prvi zajednički odmor', stavila je kao opis. Podsjetimo, popularna Talijanka proslavila se pored nogometnih terena, od kud već nekoliko godina izvještava s utakmica Lige prvaka i Serie A. Mnogi smatraju jednom od najljepših sportskih novinarki.

Ljubavni život bio je pun nagađanja o vezama s poznatim nogometašima, a njezina posljednja ljubav bio je turski glumac Can Yaman. Pisalo se i o njezinoj navodnoj ljubavnoj vezi sa Zlatanom Ibrahimovićem.

  • +6
Diletta Leotta Izvor: Profimedia / Autor: Fabio Sasso / Zuma Press / Profimedia