finale triju serija

Tri ekskluzivna finala sezona u svibnju na Pickboxu

03.05.2017 u 14:49

Bionic
Reading

Među mnoštvom naslova koji se u svako doba dana i noći mogu gledati u streaming videoteci Pickbox, ovaj mjesec se posebno izdvajaju finala triju serija

Riječ je o Milijardama, seriji koja je poznata i pod sloganom 'Moćni će pasti', Škorpionu, akcijskoj drami o ekscentričnom genijalcu koji pokušava spasiti svijet i Bullu, drami s primjesama komedije koja je inspirirana karijerom psihijatra Phila McGrawa koji je popularnost stekao u Oprah Showu.

Milijarde (Billions)

Finale druge sezone: 8. svibnja.

Glume: Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff, Malin Akerman, Toby Leonard Moore.

Dobitnici Emmyja i Zlatnoga globusa Paul Giamatti i Damian Lewis utjelovljuju rivale u drami čije sve epizode možete pogledati odmah. Showtimeova se serija na sceni pojavila prošle godine, a reakcija je na turbulentni svijet financija koji uzrokovao jednu od najvećih ekonomskih kriza u povijesti SAD-a. Svijet koji je inače skriven običnom čovjeku, koji privređuje radeći običan posao, u Milijardama je u potpunosti razgolićen. S jedne strane imamo kralja investicijskih fondova (Damian Lewis), a s druge strane odvjetnika (Paul Giamatti) koji želi raskrinkati kriminal za koji je siguran da leži negdje u temeljima ovog svijeta. Ako bismo stvari željeli postaviti drukčije, možemo reći da su Milijarde poligon za iskazivanje moći dvaju egocentrika koji kopaju rupu jedan pod drugim, a nijedan nikako da upadne u nju.

Druga sezona Milijardi donosi iznenađenje u obliku triju novih likova, a možda je najzanimljiviji karakter Taylor (Asia Kate Dillon), osoba koja se ne definira ni kao muškarac ni kao žena, a kod Axea radi kao financijski stručnjak/financijska stručnjakinja. Asia Kate Dillon se jednako definira i u realnom svijetu, a zbog nje će i nagrada Emmy biti obzirnija u svojoj službenoj klasifikaciji glumaca i glumica, to jest osoba koje se ne identificiraju ni kao jedno ni kao drugo. 

Škorpion (Scorpion)

Finale treće sezone: 16. svibnja.

Glume: Elyes Gabel, Katharine McPhee, Eddie Kaye Thomas, Jadyn Wong, Ari Stidham.

Mladi britanski glumac Elyes Gabel je Škorpion – čovjek s najvišim kvocijentom inteligencije na svijetu. Njegov lik Walter O'Brien stvoren je prema stvarnom čovjeku s istim imenom koji je irski biznismen i zaista ima najveći kvocijent inteligencije na svijetu te se NASA-i pridružio sa samo 13 godina.

S obzirom na to da je svijet kakav znamo, osobito s razvojem informatičke tehnologije, podložan slabostima, tko će ga braniti bolje od čovjeka poput Waltera? Walter oko sebe okuplja jednako pametne ljude te zajednički pronalaze rješenja za gotovo nerješive probleme povezane s tehnologijom. Svaka je nova epizoda pustolovina, a osim što su sve snimljene epizode dostupne odmah za gledanje, finale treće sezone bit će za pamćenje.

Bull (Bull)

Finale prve sezone: 24. svibnja.

Glume: Michael Weatherly, Freddy Rodriguez, Geneva Carr, Jaime Lee Kirchner, Annabelle Attanasio.

Nakon što je stekao svjetsku slavu glumeći agenta Tonyja DiNozza u seriji NCIS, Michael Weatherly je nakon 13 godina prestao biti DiNozzo i postao je dr. Jason Bull. A kako je lik Bulla pomno građen prema osobnosti i profesionalnoj karijeri psihijatra Phila McGrawa koji je slavu stekao dijeleći ljudima savjete u Oprah Showu, serija ima zanimljivo uporište u stvarnosti.

Bull se vrti oko šarmantnog Jasona Bulla koji kombinira svoje znanje iz psihologije, informatike i vlastite intuicije kako bi na svakom slučaju procijenio kako će reagirati porota, odvjetnici, svjedoci i optuženi. To mu daje prednost pred svim akterima nekog sudskog slučaja, a svaka epizoda prava je mala životna drama.

Trenutačno popularno na Pickboxu: Quantico, Crna jedra, Ratni zarobljenici, Obitelj Foster, Novine, Tajne i laži, Žene iz Bletchleyja, Nashville, Noćni menadžer…

O Pickboxu:

Pickbox je streaming videoteka koja ti omogućava brzo i jednostavno praćenje serija, filmskih klasika i Disneyjevih crtića. Koliko je lagan dolazak do omiljenih serija, govori i činjenica da za Pickbox trebaš samo uređaj na kojem ćeš ga gledati i internetsku vezu brzine od 2 Mbps. Većina serija dostupna je u kompletnim sezonama što znači da svakodnevno možeš uživati u sve popularnijem maratonskom gledanju serija.

Pickbox možeš gledati na TV-u Samsung ili LG Smart, računalu, tabletu ili pametnom telefonu. Naravno, serije na Pickboxu možeš gledati u svakom trenutku, bilo doma na kauču ili u hladovini na plaži, a vrijeme biraš sam. Nema iščekivanja novih epizoda, praćenja TV programa i planiranja. Gledanje serija s Pickboxom je zabavno, spontano i što je najbolje – serije, filmovi i crtići birani su tako da u njima može uživati cijela obitelj. Sve o novim naslovima potraži na: www.pickbox.hr-u.

Gledajte na Pickboxu ili na Pickboxu u MAX tv videoteci! Pickbox je dostupan i kao samostalna usluga za korisnike ADSL paketa Hrvatskog Telekoma.