uskoro će dobiti pojačanje

Trbuščić raste: Ana Ivanović pokazuje kako napreduje njezina trudnoća

16.03.2023 u 15:15

Bionic
Reading

Bivša srpska tenisačica čeka treće dijete sa svojim suprugom, slavnim njemačkim nogometnim reprezentativcem Bastianom Schweinsteigerom. Već imaju sinove Luku i Leona, a za par mjeseci pridružit će im se, kako navode srpski mediji, još jedan dječak

Ana Ivanović je dosta aktivna na društvenim mrežama, pa nerijetko pokazuje kako izgledaju njezini trudnički dani, a sada je sve raznježila novom objavom na kojoj pozira nasmijana držeći se za poveći trbuh. Napisala je da je 'zahvalna'.

Inače, Ana je nedavno progovorila o roditeljstvu i istakla da njihovi sinovi ne znaju za njenu i suprugovu karijeru. Rekla je da ne znaju tko su im roditelji.

'Čak i kada nas ljudi zaustave da se slikamo zanimljivo je. Oni misle da su to neki naši prijatelji. Jednom se dogodilo da su Bastiana zaustavili pnekoliko puta, a stariji sin me je pitao 'Mama, zašto se oni toliko slikaju sa tatom?'. Pitala sam ga što on misli, a on mi je odgovorio da misli da to nije lijepo. Tako da ih ne želimo opterećivati, želimo da oni imaju svoj put. Njih dvojica su totalno različiti, ali su i dosta bliski što je jako važn', otkrila je za televiziju Nova.

  • +3
Ana Ivanović Izvor: EPA / Autor: Filip Singer

Podsjetimo, Ana i Schweini sudbonosno 'da' su izrekli 2016. godine u Veneciji, nakon dvogodišnje veze. Njemački mediji su otkrili da su se srpska tenisačica i Schweinsteiger zaljubili zahvaljujući izazovu Ice Bucket Challenge. Ivanović je nominirala Bastiana, a on njenog brata Miloša. Ubrzo se prijateljstvo između Ane i nogometaša pretvorilo u ljubav.