POST FESTUM

Top 5 stvari koje je Duško Ćurlić izdvojio s ovogodišnjeg Eurosonga

18.05.2023 u 14:52

Bionic
Reading

Legendarni voditelj koji još od 2005. godine komentira eurovizijske prijenose i publiku zabavlja uvijek zanimljivim komentarima, otkrio je što su po njemu najbolji trenutci s netom održanog natjecanja o kojem se još uvijek priča

Duško Ćurlić izvojio je za HRT-ov TikTok odličan nastup naših predstavnika, grupe Let 3. Drugo što je poznati HRT-ov voditelj i komentator istaknuo su tri predivne dame, odnosno voditeljice Eurosonga 2023..

Britanska pjevačica i članica žirija britanske verzije emisije Supertalent Alesha Dixon, britanska glumica Hannah Waddingham, poznata po ulogama u serijama Igra prijestolja i Ted Lasso te ukrajinska pjevačica Julia Sanina iz također su obilježile spektakularni glazbeni događaj u Liverpoolu. Pridružio im se Graham Norton koji je po Dušku pridonio najzabavnijem glasanju do sada.

@hrvatska_radiotelevizija Duško Ćurlić izdvojio je top 5 stvari koje su obilježile @Eurovision #eurovision2023 #eurovision #duskocurlic #hrvatskaradiotelevizija ♬ original sound - HRT

Na treće mjesto je izdvojio 'prekrasnu pozornicu'. 'Zaista do sada, u ovih sedamnaest godina koliko pratim Eurosong, nisam vidio takvu raskoš rasvjete i scene i videa koji su se prikazivali iza, poručio je i nastavio:

  • +4
Duško Ćurlić Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

'Četvrta stvar koja je bila fenomenalna je nastup bivših zvijezda Eurosonga. Oni su pjevali pjesme, koje su obilježile, na neki način, europsku glazbu. Krenulo je s Beatlesima, a završilo je s poznatom pjesmom 'You'll Never Walk Alone', rekao je Duško u videu.

Otkrio je kako nije prepoznao Rogera Taylora, legendarnog bubnjara grupe Queen. To mu je teško palo. 'Nisam bio siguran je li to on na pozornici ili nije, nisu nas dobro brifirali i žao mi je da to nisam spomenuo u prijenosu', iskren je mnogima omiljeni voditelj. Upravo to je uvrstio na peto mjesto bitnih stvari ovogodišnjeg glazbenog spektakla iz Liverpoola. Također je istaknuo da bi opet volio ići na Eurosong.