VRIJEME JE ZA PROMJENE

Tony Cetinski okreće novu stranicu u životu

30.05.2017 u 06:39

Bionic
Reading

Dugogodišnje bogato iskustvo na glazbenoj sceni tijekom svoje uspješne karijere te sudjelovanja u natjecateljskim showovima kao mentor i član žirija, Tony Cetinski će s prijateljima, autorima Miroslavom Rusom i Nenom Ninčevićem, prenijeti na sve one koji žele ostvariti glazbenu karijeru

'Otvoreni smo prema svim izvođačima, neovisno iz kojeg showa i zemlje dolaze i koje su nacionalnosti. Neću naplaćivati savjete, i dalje ću ih davati besplatno, ali ćemo se truditi da pomognemo i mislim da će to biti dobro za našu domaću glazbu', izjavio je Tony Cetinski gostujući u emisiji RTL Direkt.

Kako je to napisao u svojoj objavi na Facebooku, pjevač je poručio da će ispuniti snove drugim autorima i izvođačima udružujući snage s jednima od najcjenjenijih imena na glazbenoj sceni, Miroslavom Rusom i Nenadom Ninčevićem.

Upravo je Nenad Ninčević za Tonyja napisao mnoge velike hitove, poput 'Kad žena zavoli', 'Umirem 100 puta dnevno', 'Čovjek od leda', 'Lagala nas mala' i 'Od milijun žena'. Jedan od najvećih skladatelja obnovio je suradnju s Cetinskim nakon pauze od sedam godina.

'U sklopu Hit recordsa oformili smo super tim i najprije ćemo napraviti Tonyju novi album. Svi mladi talenti koji žele moći će nam se javiti. Rus će to strateški voditi, a ja ću pisati i producirati, baš kao i Tony. Nudit ćemo talentiranim afirmiranim i neafirmiranim izvođačima kompletnu uslugu, od pjesama do spotova i svega ostalog što je bitno za karijeru izvođača', ispričao je za tportal Nenad Ninčević, a trenutno ima 500 napisanih pjesama koje čekaju pravog pjevača ili pjevačicu.