dani slavlja

Toni Kukoč podijelio sretnu obiteljsku vijest s obožavateljima: 'Koja sjajna večer!'

25.06.2023 u 18:26

Bionic
Reading

Bivši hrvatski košarkaš i reprezentativac, legendarni Toni Kukoč na društvenim mrežama je svijetu obznanio vijest kako mu se zaručila kći Stela

Prije samo dva mjeseca zaručio se sin Marin legendarnog splitskog košarkaša kada je ponosni tata objavio sretne vijesti na Instagramu. 'Pitao ju je i rekla je da. Dobrodošla u obitelj’, napisao je tada Toni Kukoč. Sada njihova obitelj ponovo slavi zbog novih zaruka.

'Kakva divna večer. Život je lijep', stoji uz opis fotografija na kojima njegova mezimica Stela pozira sa svojim zaručnikom. I dok je brat Marin još u djetinjstvu odlučio krenuti očevim stopama, ali je nakon niza ozljeda morao odustati od velikog sna te je završio studij na jednom od najprestižnijih američkih sveučilišta, 25-godišnjakinja je u sportskim vodama.

Umjesto košarke je odabrala odbojku. Aktivno se bavila tim sportom, a danas je trenerica odbojke. Nakon završetka Miami Universityja, u svibnju je magistrirala na Roosevelt Universityju, a i tada se ponosni tata Toni pohvalio time na društvenim mrežama.

  • +3
Toni Kukoč Izvor: Profimedia / Autor: Mike Ehrmann / Getty images / Profimedia

Kukočeva djeca inače ne vole medijsku pozornost. O svojoj djeci svojedobno je progovorio za Večernji list.

'Meni je najvažnije da su oni sretni i da su to normalne osobe. I nisu oni trebali trenirati sport zato što im je otac bio poznati sportaš, nego zato što je i sport sredstvo razvoja osobe', kazao je tada. Tijekom njegove duge i uspješne karijere najveća podrška bila mu je supruga Renata s kojom se poznaje još od srednje škole, a romansa među njima se rodila pola godine nakon što su završili srednju školu.