Ovakvu je još nismo vidjeli

Tončica Čeljuska u pjevačkom zanosu: 'Neke su večeri ljepše od drugih'

17.11.2023 u 12:48

Bionic
Reading

HRT-ovu urednicu i voditeljicu često se može vidjeti na raznim društvenim događanjima. Voli otići na premijere filmova i predstava, izložbe, modne revije, a posebno voli koncerte

Premda emisija 'U svom filmu' za sad još nije krenula s emitiranjem Tončica Čeljuska javlja se na društvenim mrežama i ondje redovito pokazuje kako provodi dane.

Ovih dana bila je na zabavi u zagrebačkom restoranu, a ondje se ponesena glazbom prepustila pjevačkom zanosu. Kako izvodi pjesmu 'E draga, draga' Zdravka Čolića koju je izvodio njezin prijatelj Sandro.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Poznato je kako je urednica i voditeljica ljubiteljica glazbe te da posebno, već dugo prati i sluša Il Volo. Išla je na njihove koncerte s prijateljicama i u Italiju, a imala je priliku i upoznati ih kada su bili u zagrebačkoj Areni prije šest godina te ih je ugostila u svojoj emisiji.

Svoje glazbene impresije nerijetko voli podijeliti s pratiteljima na Instagramu. 'Društvene mreže možemo gledati kao spomenar dobrih trenutaka, ali uvijek s određenom rezervom da nije sve kako izgleda. Nekad ti nije ni do nečega pa se urediš, staviš ruž i nosiš se sa životom. Meni je čaša uvijek polupuna', izjavila je nedavno za Story.

  • +3
Tončica Čeljuska Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX