OTKRIO SAM

Tom Hanks odbio najbogatijeg čovjeka svijeta: Ne želi sa Jeffom Bezosom odletjeti u svemir

04.11.2021 u 15:00

Bionic
Reading

Da je sretan tu gdje je, na zemlji, Tom Hanks više ne krije, a sada je to dao jasno do znanja i Jeffu Bezosu odbivši njegovu ponudu da s njim odleti na letu Blue Origin u svemir

Kako je otkrio gostujući u showu kod Jimmyja Kimmela, oskarovac Tom Hanks odbio je poziv osnivača Amazona Jeffa Bezosa da se pridruži ekipi na posebnom letu i to prije negoli je to učinio William Shatner. No, kako kaže, to je podrazumijevalo da mora taj let i platiti.

'Znate, to je trebalo platiti nekih 28 milijuna dolara ili tako nešto. Ja imam novca Jimmy, imam, no nemam namjeru to platiti 28 milijuna dolara', rekao je Tom Hanks Jimmyju Kimmelu i potom se našalio rekavši kako bi mogli napraviti simulaciju leta odmah ispred studija.

  • +2
Tom Hanks i Rita Wilson Izvor: Profimedia / Autor: Kevin Sullivan / Zuma Press / Profimedia

'Riječ je o letu od 12 minuta. Je li tako? Pa to bi mogli sve odraditi sjedeći tamo, ne moram za to potrošiti 28 milijuna dolara', rekao je Hanks i dodao kako bi iz zabave tako se pretvarao povremeno samo kako bi osjetio kako je to biti milijarder.

Inače, 90-godišnji William Shatner postao je najstarija osoba na svijetu koja je otputovala u svemir i to u društvu troje članova ekipe u raketi New Shepard prošlog mjeseca. Njegov let održan je tri mjeseca nakon Bezosovog puta u svemir u Blue Originu.