slavljenička atmosfera

Todorići na okupu kao u legendarnoj 'Dinastiji': Glava obitelji kao Blake Carrington, a njegova Vesna baš kao Krystle

30.12.2022 u 14:32

Bionic
Reading

Obitelj Todorić je u slavljeničkom raspoloženju. Okupili su se povodom rođendana bivšeg 'gazde' Agrokora, Ivice Todorića koji je pozirao sa unucima, suprugom i kćeri Ivom. Poduzetnica je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila taj trenutak sreće

Iva Todorić viđena je prije nekoliko dana na koncertu Zdravka Čolića, a sad je s ostatkom svijeta ponosno podijelila fotografiju koja za nju ima veliko značenje. Uz najnoviju fotografiju, nastalu na proslavi 72. rođendana Ivinog oca Ivice Todorića, objavila i jednu stariju fotografiju na kojoj su unuci bili još vrlo mali.

Iako je Todorić rođen 2. siječnja, obitelj je rođendan ipak proslavila nekoliko dana ranije.

Uz fotografije, Instagram priču je podložila pjesmom Nine Badrić čije pjesme obožava. Posebnu pozornost privlači 20-godišnja Ivina kći, najstarija unuka Ivice Todorića, Tara Balent, koja je na jednoj posebnoj prigodi zablistala u kreaciji Matije Vujice.

Da je izrasla u pravu ljepoticu, 20-godišnja Tara Balent pokazala je odabirom izazovne kreacije koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. A ono što je mnogima zapelo za oko nevjerojatna je sličnost, čak i modno, obitelji Todorić s Carringtonovima, obitelji iz televizijske serije 'Dinastija', uz koju su odrastale generacije u 80-ima.

Todorićeva supruga Vesna, baš kao Krystle Carrington, ima tamnoplavu haljinu, dok Ivica Todorić, poput Blakea Carringtona, ima sijedu kosu.

Osim kćeri, koja je izrasla u pravu ljepoticu, Iva Todorić s bivšim suprugom, gospodarstvenikom Hrvojem Balentom ima i dvojicu sinova, 16-godišnjeg Ivana i 14-godišnjeg Antu. U svibnju 2019. godine kći Ivice Todorića pokrenula je razvod od 47-godišnjeg supruga s kojim je bila u braku od 2001. godine. Inače, obitelj Todorić se sredinom srpnja proširila za još jednog člana. Najmlađi sin Ivice Todorića, Ivan i njegova supruga Milica dobili su treće dijete, kćerkicu kojoj su nadjenuli ime Mila