TARA BALENT

Kći Ive Todorić u haljini koja malo toga ostavlja mašti na volju, a koju je za nju napravila Matija Vuica: 'Ova ju je baš čekala'

29.12.2022 u 11:22

Bionic
Reading

Za još jednu posebnu priliku, umjesto haljine s potpisom svjetskih dizajnera, najstarija kći Ive Todorić, Tara Balent, još je jednom svoje povjerenje dala domaćoj dizajnerici Matiji Vuici, koja je isto u potpunosti opravdala

Baš kao što je za svoju maturalnu večer odabrala haljinu s potpisom Matije Vuice, najstarija kći bivših supružnika Ive Todorić i Hrvoja Balenta, Tara Balent, ponovno je svoje povjerenje dala našoj dizajnerici.

Matija Vuica novim se angažmanom pohvalila i na svom službenom Instagram profilu, gdje je objavila tri fotografije plavokose Tare Balent dok se spušta niz stepenice ukrašene crnim i zlatnim detaljima. Je li riječ o stepeništu u Kulmerovim dvorima, nije poznato, no sudeći po skupocjenim detaljima, vrlo je vjerojatno.

No, stubište ovoga puta nije tema, već crna haljina koja je tako malo ostavila mašti na volju - koja je pokazala gotovo sve, ali opet i sakrila strateške dijelove i to hrabrom modnom igrom proreza i čipke.

KONCERT ZA PAMĆENJE

[FOTO] Zdravko Čolić napunio zagrebačku Arenu; njegovim hitovima nije odoljela ni Iva Todorić

Pogledaj galeriju

Kreacije koje privlače pažnju inače su zaštitni znak dizajnerice Matije Vuice, a kod ove kreacije igra prozirnosti materijala i proreza dokazala je i maksi haljina itekako može otkrivati mnogo. Haljina koja je za samo one najhrabrije lepršavo seže sve do poda te ima i duge, prozirne rukave, ali daleko najupečatljiviji je središnji dio koji je prekriven i čipkastom aplikacijom cvijeća.

Uz haljinu savršeno su se uklopile crne dizajnerske cipele s upečatljivom kopčom izrađenom od kristala. Riječ je o satenskim cipelama s potpisom Amine Muaddi, čija je cijena 946 eura.