ODMARA U DUBROVNIKU

Todorićeva djevojka Milica pokazala trudnički trbuščić

23.07.2017 u 10:12

Bionic
Reading

Srpska manekenka Milica Mihajlović, djevojka Ivana Todorića, ovih dana uživa u Dubrovniku

Prelijepa Milica s kojom Ivan, najmlađi sin Ivice Todorića, čeka dijete pokazala je prvi puta trudnički trbuh u javnosti.

Atraktivna brineta je uživala na večeri s prijateljicama u Dubrovniku, a u trudnoći naprosto blista. Bez puno šminke i u lepršavoj ljetnoj mini haljini mamila je poglede. 

Vijest da će dobiti još jednog unuka sigurno je razveselila i Ivanovog oca Ivicu Todorića, vlasnika Agrokora, čiji poslovni problemi pune novinske stupce posljednjih mjeseci.

Milica Mihajlović Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Milica i najmlađi sin Ivice Todorića upoznali su se 2009. u New Yorku gdje je Milica nosila revije, a Ivan bio na poslovnom putu. Bila je to, kažu, ljubav na prvi pogled. U vezi su bili šest mjeseci kada je Milica s Ivanom stigla u Zagreb i upoznala njegovu obitelj.

Todorićeva djevojka manekenstvom se počela baviti sa 16 godina u modnoj agenciji Women. Krasila je naslovnicu srpskog Cosmopolitana, a bila je i zaštitno lice svjetske kampanje Levi’sa. 

'Pametnija sam, hrabrija, poštenija, bolja sam prijateljica, nisam zavidna, nisam razmažena, imam više stila, nisam dosadna i jako sam kul. Ovo nije oglas za udaju, samo sam iskrena', izjavila je jednom prigodom ova samouvjerena ljepotica.