Bryan Randall

Teški trenuci Sandre Bullock: U 57-oj godini preminuo njezin dugogodišnji partner

07.08.2023 u 22:27

Bionic
Reading

Dugogodišnji partner Sandre Bullock Bryan Randall preminuo je tijekom vikenda, a obitelj je danas u javnost pustila ovu tragičnu vijest. U ovim teškim trenucima obitelj je zamolila za privatnost

Vijest o tragičnoj smrti 57-godišnjeg fotografa Bryana Randalla ovog je ponedjeljka objavljena u People. Dugogodišnji partner Sandre Bullock u tajnosti se borio s ALS-om, ali nakon tri godine bolest je pobijedila.

'S velikom tugom javljamo da je 5. kolovoza Bryan Randall mirno preminuo nakon trogodišnje borbe s ALS-om. Bryan je rano odlučio da njegovo putovanje s ALS-om ostane privatno, a mi koji smo brinuli o njemu dali smo sve od sebe da ispoštujemo njegov zahtjev', stoji u priopćenju obitelji koja je potpisana kao 'Njegova obitelj puna ljubavi'.

Randall i Bullock odlučili su svoj život držati podalje od javnosti, a cilj para bio je posvetiti se obitelji.

Par je zajedno od kolovoza 2015. godine kada ga je holivudska glumica angažirala Randalla da fotografira rođendansku proslavu sina Louisa. Proteklih godina njihov je odnos imao mnoge uspone i padove, a navodno su još prošle jeseni razmišljali trebaju li nastaviti s ljubavnom vezom.

  • +2
Sandra Bullock i Bryan Randall Izvor: Profimedia / Autor: FIA PICTURES / FIA / Profimedia

Par se nikad nije vjenčao, a u studenom 2021. Bullock je govorila o njihovoj sreći i bez službenog papira: 'Ja sam netko tko zna kako izgleda razvod. Pronašla sam sada ljubav svog života i imamo zajedno troje djece, budući da on ima stariju kćer, i to je najbolja moguća stvar. Nije mi potreban papir kako bi pokazala da sam odana partnerica i odana majka.'