romantičan izlet

Nježni izlijev ljubavi Zorana Šprajca: 'Imamo pred sobom još mnogo planina'

02.08.2023 u 16:32

Bionic
Reading

Jedan od najpoznatijih i naomiljenijih televizijskih voditelja, putem Instagrama je s pratiteljima je podijelio informaciju o posebnom danu u svom životu. Naime, obilježio je 25. godišnjicu braka sa suprugom Lidijom

Godišnjicu braka Zoran Šprajc i njegova supruga Lidija proslavili su udišući svjež planinski zrak, a voditelj i urednik RTL-ove emisije 'Stanje nacije' pokazao je malo njihove bračne idile.

'Nakon 25 godina penjanja evo nas konačno među oblacima. Naravno, u svakom usponu ima i padova, oluje, kiše i nevremena baš kako je nama bilo danas penjući se po krijesti planinskog lanca Padon na 2500 m visine', pojasnio je Šprajc.

'Ali kad nakon svega ustraješ i stigneš do vrha, budeš nagrađen spektakularnim pogledom na svijet oko sebe i na svijet u sebi. A pri povratku najljepšom i najvećom dugom koju smo ikad vidjeli. Ali nećemo tu stati, imamo pred sobom još mnogo planina i još mnogo oblaka. Živjeli!', dodao je.

  • +3
Zoran Šprajc Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Podsjetimo, svoju voljenu je upoznao tijekom zajedničke karijere na HRT-u, dok je on radio kao novinar a ona kao lektorica, a često ih se skupa može vidjeti na ponekim eventima. U braku su postali roditelji troje djece - kćeri Franke, te sinova Mirona i Darjana. Inače, Lidiju Šprajc gledatelji se sjećaju po HRT-ovoj emisiji 'Slova do krova', a s Jasnom Ceković uređuje hvaljenu emisiju 'Zlatna liga' koja je na male ekrane vratila najpopularnije HRT-ove voditelje iz tzv. starije generacije koji ugošćuju goste iz 'zlatne', 65+ generacije.