BABY SHOWER

Termin se bliži: Eva Longoria nije mogla zadržati suze na zabavi, a evo i zašto

07.05.2018 u 10:03

Bionic
Reading

Po prvi puta u svojoj 44. godini života, lijepa glumica će iskusiti čari majčinstva. Prije negoli na svijet stigne njezin sin, Eva Longoria organizirala je tradicionalni baby shower, na kojem su ga njezine slavne prijateljice darivale skupocjenim poklonima

Doista kratak period još dijeli lijepu glumicu Evu Longoriu od rođenja njezinog prvog djeteta, sinčića čije ime još uvijek taji. 43-godišnja glumica čari majčinstva iskusti će tek sada, zajedno sa svojim suprugom Joséom Pepeom Bastónom.

Prije negoli se beba Baston rodi, Eva je organizirala u Americi popularan i već uobičajen 'baby shower', odnosno darivanje još nerođenog djeteta.

  • +16
Eva Longoria baby shower na Instagramu Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Zabava je održana u Los Angelesu, a tema je bila pidžama party, stoga ni ne čudi što su gotovo svi uzvanici odjenuli svilenkaste i satenske pidžame, dok je Eva Longoria blistala u bijeloj haljini bez naramenica.

Iako je baby shower namijenjen za buduću majku i njezine prijateljice, pred sam kraj Evu je svojim dolaskom iznenadio njezin suprug, a njegov govor izmamio je svima suze na oči.

  • +5
Eva Longoria baby shower Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Među uzvanicima se zatekao i veliki broj poznatih glumica, poput Marcije Cross iz 'Kućanica', Sophije Bush, Elizabeth Banks, Roselyn Sanchez, ali i Melanie Griffith. Zanimljivo je da su svi gosti tijekom zabave uživali i svojih 'pet minuta odmora', opuštajući se uz masaže vrata i manikure, dok su ispijali pića.