NETRPELJIVOST NA SETU

Eva Longoria napokon potvrdila ono o čemu se godinama šuškalo

12.04.2018 u 10:55

Bionic
Reading

Još malo vremena dijeli 43-godišnju Evu Longoriju od rođenja prvog djeteta. No unatoč visokom stupnju trudnoće, ona ne odustaje od poslovnih obaveza i zakazanih intervjua. Tako je gostovala i kod Jimmyja Kimmela te je otkrila neke do sada javnosti nepoznate detalje o seriji 'Kućanice', koja se snimala punih osam godina

Budući da je u posljednje vrijeme aktualno okupljati ekipu najvećih televizijskih uspješnica i snimati nove nastavke, baš kako se trenutno događa s humorističnom serijom 'Roseanne', Kimmela je zanimalo postoji li šansa da se 'kućanice' ponovno okupe.

Eva Longoria kod Jimmyja Kimmela Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'To pitanje povlači se na svim intervjuima, no nitko iz ABC-a nije takvo što još predložio. No s druge strane, snimali smo gotovo cijelo desetljeće i to 24 epizode po godini. Mislim da je to sasvim dovoljno', rekla je Eva Longoria, a Kimmel se odmah nadovezao kroz smijeh pitanjem znači li to možda da se danas glumice koje su glumile u 'Kućanicama' ne podnose, referirajući se na Teri Hatcher, Felicity Huffman i Marciju Cross.

'Ne! Felicity i Marcia će biti prisutne i na otkrivanju moje zvijezde na holivudskoj Stazi slavnih, a Felicity će čak držati govor. Mi smo jako dobre prijateljice', priznala je Longoria, a potom dodala da nije sa svima dobra, već s 99 posto njih.

  • +13
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, kako se već odavno pisalo, četiri glumice ipak se nisu dobro slagale, a tijekom snimanja 'uljez' je bila 53-godišnja Teri Hatcher, s kojom se ostale tri nisu najbolje slagale. Navodno su čak na snimanju za naslovnicu Vanity Faira još 2005. godine Marcia Cross i Eva Longoria zaprijetile da će napustiti snimanje ako budu morale pozirati s Hatcher u sredini.

  • +4
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia