'BREAKING BAD' KORAČIĆ IZA

'Teoriji velikog praska' najviše nagrada Critic's Choice TV

11.06.2013 u 13:01

Bionic
Reading

Humoristična serija 'Teorija velikog praska' trijumfirala je s tri nagrade Critics' Choice TV u Los Angelesu

Teorija velikog praska' osvojila je nagradu za najbolju humorističnu seriju, dok su za najbolje sporedne uloge nagrađeni Kaley Cuoco koja u seriji glumi Penny i Simon Helberg, koji je utjelovio Howarda Wolowitza.

Nagradu zato nije osvojio Jim Parsons, koji tumači Sheldona Coopera, već mu ju je oteo komičar Louis C.K., kojemu je to druga uzastopna nagrada za naslovnu ulogu u seriji 'Louie'. Dodajmo kako je najboljom glumicom u humorističnoj seriji proglašena Julia Louis-Dreyfus za ulogu u seriji 'Veep'.


Titulu najbolje dramske serije podijelile su 'Igre prijestolja' i 'Breaking Bad', dok je Bryan Cranston za ulogu Waltera Whitea, učitelja koji postaje diler, u potonjoj seriji proglašen najboljim dramskim glumcem. Najboljom glumicom u dramskim serijama proglašena je Tatiana Maslany za ulogu u seriji 'Orphan Black'.


U konkurenciji najboljeg filma ili mini serije slavio je posljednji Soderbergov film, Liberaceova biografija 'Behind the Candelabra', dok je najboljim glumcem u istoj kategoriji proglašen Michael Douglas, a utjelovio je lik slavnog pijanista i zabavljača.

Među nagrađenima su se našli i Jane Fonda za najbolju gostujuću ulogu u seriji 'The Newsroom' te zvijezda 'Zvjezdanih staza' Zachary Quinto za najbolju sporednu ulogu u mini seriji 'American Horror Story: Asylum'. Popis svih nagrađenih pogledajte ovdje.