Tako ponosni

Camillina djeca iz prvog reda gledala su kako im majka postaje kraljica

06.05.2023 u 20:39

Bionic
Reading

Kraljičina djeca Tom Parker Bowles i Laura Lopes sjedili su u prvom redu Westminsterske opatije dok su gledali kako je njihova majka okrunjena za kraljicu

Kritičar hrane, 48-godišnji Tom Parker Bowles i majka troje djece, 44-godišnja Laura Lopes stigli su na najveći dan u majčinu životu, dan kada je zauzela kraljevsko mjesto uz kralja Charlesa III. Tom je cijelo vrijeme iz prvog reda pažljivo promatrao događanje te je bio vrlo elegantan u odijelu i prsluku. Laura se nalazila dva mjesta niže, odjevena u smaragdnozelenu haljinu s visokim ovratnikom i odgovarajućim šeširom. Inače, likovna kritičarka udana je za Harryja Lopesa, potomka superbogate obitelji Astor.

Brat i sestra inače o početka podržavaju vezu svoje majke s kraljem i uživaju u bliskim odnosima s kraljevskom obitelji. Tako je Laurina kći Eliza bila je djevojčica s larticama na vjenčanju Williama i Kate 2011. godine.

  • +15
Kralj Charles i kraljica Camilla s obitelji na balkonu palače Izvor: Profimedia / Autor: Owen Humphreys / PA Images / Profimedia

Camilla je bila u braku s njihovim ocem, Andrewom Parkerom Bowlesom od 1973. do 1995. Unatoč tome što je njihova majka sada nosi titulu Queen Consort, njezino dvoje djece neće dobiti kraljevske privilegije, niti će biti uvršteni u liniju nasljeđivanja krune.

  • +21
Kralj Charles na krunidbi Izvor: Profimedia / Autor: Yui Mok / PA Images / Profimedia

Tom je nedavno branio svoju majku u javnosti, uzvrativši udarac princu Harryju koji je sugerirao da je Njezino Veličanstvo 'opasna' i 'zlobnica' koja je 'igrala dugu igru' kako bi se dokopala krune. Tom je kontroverznog princa osudio zbog zločestog komentara na račun njegove majke.