NEVEN CIGANOVIĆ:

Tablete protiv malarije su mi ubile želju za seksom

29.03.2012 u 10:44

Bionic
Reading

Zagrebački stilist i sudionik 'Survivora', Neven Ciganović otkriva detalje svog boraka u Kostarici, kako se slagao s ostalim sudionicama, zašto se panično bojao kokosa te zašto mu nije nedostajao seks u tih 40 dana boravka u džungli

U intervju za Gloriu Neven Ciganović otkriva kako je među prvima bio pozvan na casting, a njemu je, kako kaže, najvažnije bilo dogovoriti dobre uvjete suradnje, a glavni cilj mu je bilo izvući višestruku korist – novčanu, medijsku i karijernu.

'Ne znam koliko dugo ću moći živjeti od zarađenog honorara, s obzirom na to da sam nakon povratka već bio u Londonu, a planiram i putovanje u Pariz te Barcelonu', rekao je Neven koji prije 'Survivora' nije imao nikakvih iskustava s divljinom.

U daleku Kostariku Neven je sa sobom ponio samo jednu narukvicu od platna za koju se zarekao da će je skinuti tek kada bude u čvrstoj i stabilnoj vezi. Na pitanje zašto još nije pronašao srodnu dušu, Neven kaže: 'Ne znam, moji prijatelji kažu da sam kompliciran, a ja mislim da imam pregršt kvaliteta. Samo ih nitko još nije prepoznao.'

Neven je ispričao kako mu seks u Kostarici nije nedostajao, a smatra da je to bilo uzrokovano tabletama protiv malarije koje su pili svi sudionici, a za koje smatra da umanjuju želju za seksom.

'Od samoga početka nikako mi nije 'sjeo' baletan Milan Gromilić, a s obzirom na to da je baletan, očekivalo se da će mi sjesti, ali smetali su mi njegova agresivnost, arogancija i dvoličnost. Prilično sam se razočarao u hrvatsku postavu, osim Aleksandre Grdić i Radovana Stošića, a s obzirom na to da sam tu ekipu znao otprije, nisam očekivala da će ih divljina toliko promijeniti', kazao je Neven Gloriji te dodao kako ga je Ava Karabatić razočarala: 'Na prvo loptu je zabavna, a zapravo ima lažnu fasadu.'

'U Kostarici je, navodno, najveći broj smrtnih slučajeva uzrokovan padom kokosa ljudima na glavu i zato je to bio moj najveći strah! Kokosi su doista padali poput krušaka i premda sam se cijelo vrijeme čuvao i strepio od njih, baš se meni dogodilo da me pogodi. Sva sreća, ne u glavu, već u jedno drugo, također nezgodno mjesto', otkrio je Neven u intervjuu u Gloriji.

Nakon izlaska iz showa svi sudionici su opustošili restorane na aerodromu u Kostarici, no usprkos tome, Neven se u Hrvatsku vratio devet kilograma mršaviji. 'Devet kilograma u 40 dana, što nisam uspijevao ni kad sam bio na najstrožim dijetama. U Hrvatsku sam se vratio sa 80 kilograma, a u međuvremenu sam vratio dva', rekao je Neven čija je robinzonska brada postala pravi hit, a kako reče, o svom ovom looku čuje samo pozitivne komentare.