GERARD BUTLER

Svojoj ljubavi odlučili su dati drugu šansu: Holivudski zavodnik s bivšom djevojkom izmjenjivao nježnosti na crvenom tepihu

21.08.2019 u 19:15

Bionic
Reading

Poznati holivudski zavodnik Gerard Butler zvijezda je novog akcijskog filma 'Pad Anđela' koji se uskoro očekuje u kinima, a na njegovu svečanu premijeru u Los Angelesu ovaj slavni škotski glumac stigao je u društvu djevojke, 48- godišnje glumice Morgan Brown s kojom je nekoliko puta prekidao ljubavnu vezu

Okupljeno mnoštvo fotoreportera na svečanoj premijeri svog novog filma, 49- godišnji Gerard Butler pozdravio je u pratnji djevojke, američke glumice Morgan Brown s kojom je nekoliko puta prekidao.

Da im ovoga puta cvjetaju ruže na ljubavnom planu, holivudski par potvrdio je strastvenim poljupcima na crvenom tepihu koje su marljivo zabilježili okupljeni fotoreporteri.

Gerard Butler i Morgan Brown Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svoju vezu s čestim prekidima, Butler i Brown započeli su 2014. godine, a prošle godine nakon napisa o rastanku svojoj vezi su odlučili dati drugu šansu ovoga travnja kada su zajedno ugledani u New Yorku.

Gerard Butler na odmoru u Meksiku Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U filmu 'Pad anđela' Butler reprizira ulogu tajnoga agenta Mikea Banninga koju je posljednji put zaigrao 2016. godine u filmu 'Pad Londona'.