NICOLA I BROOKLYN

Svježe zaručeni par na društvenim mrežama podijelio fotografije sudbonosnog 'da'

28.07.2020 u 22:57

Bionic
Reading

Brooklyn Beckham nedavno je kleknuo pred 25-godišnju glumicu Nicolu Peltz i pitao je hoće li se udati za njega. Odmah pokraj njih nalazio se 78-godišnji milijarder Nelson Peltz, otac mlade glumice

Ako vas zanima kako je izgledao trenutak kad je 21-godišnji Brooklyn Beckham kleknuo pred Nicolu Peltz, imate sreće. Mladi par na svojim je društvenim mrežama objavio fotografije baš tog trenutka.

'Ne mogu zamisliti život bez tebe, mala, zbog tebe se osjećam posebno i nasmijavaš me cijelo vrijeme. Uvijek ću se brinuti za tebe i uvijek ću te podržati', napisao je Brooklyn Beckham u svojoj objavi.

Na objavljenim fotografijama mladi se par grli i ljubi, a najvažnija slika je ona na kojoj Brooklyn Beckham kleči pred Nicolom Peltz. Tu je fotografiju i sama glumica odabrala za svoju objavu.

'Brooklyn, ti si moj svijet. Toliko te volim', napisala je Nicola Peltz u svojoj objavi.

View this post on Instagram

brooklyn you’re my world

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on

Zaručnički prsten koji je Brooklyn Beckham dao svojoj zaručnici navodno vrijedi gotovo tri milijuna kuna, a vjenčanje bi se trebalo dogoditi 2021.

Nicola Peltz i Brooklyn Beckham počeli su se romantično viđati u drugoj polovici prošle godine, a javnosti su to otkrili u siječnju. Nicola Peltz je uselila kod svog dečka nakon samo pet mjeseci veze.

Brooklyn Beckham viđao se s glumicom Chloe Grace Moretz i manekenkom Hanom Cross prije nego je počeo izlaziti s Nicolom Peltz, dok je mlada glumica na kratko izlazila s Justinom Bieberom te je bila u vezi s Anwarom Hadidom godinu dana.

  • +3
Nicola Peltz Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia