'Lord of the Dance'

Svjetski poznata plesna senzacija ponovno u Hrvatskoj

15.05.2024 u 16:03

Bionic
Reading

Nakon proslave 25. godišnjice 'Lord of the Dance' u 2023. godini, Michael Flatley se vraća u Hrvatsku s novim plesnim spektaklom. Turneja 2024. godine biti će izvanredno putovanje koje će ponovno očarati publiku ovim popularnim plesnim spektaklom koji ruši rekorde već desetljećima

Turneja naziva 'Lifetime of standing ovations' započinje u Rijeci u dvorani Zamet, 26. svibnja 2024., a zatim se seli u Zadar, u Dvoranu Krešimira Ćosića, 27. svibnja. Nakon toga, 'Lordovi' će nastupiti u Splitu, u dvorani Gripe, 28. svibnja, te će turneju završiti velikim spektaklom u Areni Zagreb, 29. svibnja 2024.

'Lord of the Dance' Michaela Flatleya, svjetski je poznata plesna senzacija koja već više od 25 godina oduševljava publiku diljem svijeta, stiže u Hrvatsku s nizom spektakularnih nastupa. Ova najuspješnija plesna turneja u svijetu zabave, koja je posjetila više od 1000 lokacija I privukla preko 60 milijuna gledatelja, donosi magiju I u naše gradove.

Michael je rekao: 'Čarolija 'Lord of the Dance' živi u srcima naše publike, i oduševljen sam što ću ovu legendarnu predstavu ponovno predstaviti publici. To je dokaz trajne snage plesa i nepokolebljivog duha ljudske duše. Naša turneja 2024. godine obećava biti izvanredno putovanje koje će ponovno publiku podići na višu razinu. U 2024., ovaj izvanredni doživljaj za fanove uključivat će novu scensku postavu, svježu koreografiju, nove kostime, tehnologiju na rubu mogućnosti i specijalne efekte rasvjete. To je proslava doživotnih ovacija i naš je cilj ostaviti publiku očaranom.'

Ova plesna predstava, poznata po svojoj jedinstvenoj kombinaciji energičnog irskog plesa, originalne glazbe, pripovjedanja i senzualnosti, prelazi sve kulturne i jezične barijere. Sa svojom bezvremenskom privlačnošću, 'Lord of the Dance' smatra se jednim od modernih svjetskih čuda.

Na turneji u Hrvatskoj, 'Lord of the Dance' donosi novu, nikada viđenu koreografiju. S napretkom tehnologije, očekujte zapanjujuće specijalne efekte i izvanredni light show. U spektaklu će nastupiti 40 istaknutih mladih svjetskih izvođača pod režijom Michaela Flatleya, uz novu glazbu Gerarda Fahyja.

Ne propustite priliku da postanete dio ovog nezaboravnog umjetničkog doživljaja. 'Lord of the Dance' i dalje ruši rekorde u prodaji ulaznica, a njihovi nastupi u Hrvatskoj zasigurno će ostaviti publiku bez daha. Budite dio plesnog spektakla koji je očarao svijet!

Ulaznice za ovaj spektakle u prodaji su od srijede, 22.11. putem sistema Eventim, a cijene se kreću od 24 eura na više. S obzirom na limitirani broj ulaznica i povoljnije cijene u prvih mjesec dana prodaje, preporučamo da svoju ulaznicu nabavite na vrijeme!

Link na ulaznice: