SUDBINSKI SUSRET

Svi znaju koliko su genijalne uloge Mikija Manojlovića, no malo tko zna kako izgleda njegova dva desetljeća mlađa supruga

10.05.2021 u 15:01

Bionic
Reading

Glumački velikan Predrag Miki Manojlović publici je poznat po ulogama u mnogim legendarnim filmovima. Ali neke stvari iz njegovog privatnog života publici su manje poznate. S dvadeset godina mlađom Tamarom Vučković zajedno je od 1992. godine, a velikoj ljubavi prethodio je sudbonosan susret

Miki Manojlović jedan je od najvećih glumaca Balkana koji i danas oduševljava kazališnim i filmskim ulogama. Manojlović je tako primjerice ostvario kultne uloge u 'Otpisanima', 'Samo jednom se ljubi', 'U raljama života', 'Otac na službenom putu', 'Grlom u jagode', 'Mi nismo anđeli', 'Underground', 'Rane', 'Crna mačka, beli mačor' i mnoge druge.

U privatnom životu uživa u bračnoj idilu s glumicom Tamarom Vučković koju je javnost upoznala kroz uloge u serijama 'Broz i ja' i 'Na terapiji', kao i u filmovima 'Simpatija i antipatija' i 'Položajnik'.

Detalji iz njihove ljubavne priče nisu poznati, a legendarni glumac je u jednom od rijethih intervjua ispričao zašto mu je susret s voljenom ženom bio sudbonosan. Tamaru je sreo dok je radio predstavu 'Zločin i kazna'. Javno je istupao i pričao o budućoj premijeri i naglasio kako je sreo vrlo talentiranu mladu glumicu Tamaru Vučković.

Izjavio je da nije ni sanjao da će Tamara postati i ostati njegova životna ljubav, da će s njim poći u inozemstvo, a još manje da će dobiti sina Ivana.

Tamara se nedavno pojavila na komemoraciji glumcu Vlastimiru Vlasti Velisavljeviću te su svi mogli vidjeti kako danas izgleda. Posljednjih godina nije snimala filmove i serije nego se posvetila radu u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, gdje je i direktorica.

'Ona mi je najveća podrška u svim mojim profesionalnim izborima. Bez nje, ni ja ne bih bio ovakav kakav jesam, bez nje bio bih tko zna gdje, utapajući se u ne znam koga i zapuštajući svoje korjene nimalo ne bih doprinosio drugim kulturama, kao ni one meni', otkrio je Manojlović.

Prije nje je bio u braku s Iskrom Uzelac sa kojom ima kćer Čarnu koja je redateljica i docent filmske režije na Akademiji umetnosti u Beogradu. 'Moja prva supruga je bila prema meni vrlo dobra, ali onda više nismo bili dobri jedno prema drugom. Ni ja nisam bio dobar', rekao je Manojlović svojevremeno.

  • +3
Miki Manojlović Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL