DOTJERANE PLAVUŠE

Svi su gledali u njih: Vjekoslava i Hana Huljić privukle pozornost u večernjem izlasku

7/12

Mia Kovačić

Mama i kćer Huljić gdje god se pojave plijene pažnju, a sinoć je bila njihova večer budući je najpoznatija hrvatska glazbena obitelj bila zadužena za glazbu i stihove komedije 'Žuta minuta'. Najmlađa članica obitelji, Hana Huljić pojavila se u crnoj cvjetnoj haljini s halter ovratnikom, crnim gležnjačama s blok petom i otkačenim čarapama s detaljem trešanja, dok se mama Vjekoslava odlučila za varijantu poslovne elegancije te je privlačila poglede u plavom odijelu s bijelom košuljom čipkastih detalja i plavim sandalama. 

Glumci Hana Hegedušić i Igor Barberić zajedničkim snagama režirali su 'Žutu minutu', a s osmjehom su je u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski ispratili Jelena Rozga, Mila Elegović i Petra Kurtela, Mia Kovačić, modni dizajner Zoran Aragović, dr. Ivana Nola, Rene Bitorajac, Miro Gavran, Ivić Pašalić i mnogi drugi.

Mia Kovačić

Mia Kovačić

Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL

Prethodna slika Sljedeca slika
Glazbena komedija 'Žuta minuta' doživjela je svoju premijeru u utorak navečer u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Glavne zvijezde večeri bile su majka i kćer Huljić koje uz ostatak slavne obitelji, Tončija i Ivana Huljića potpisuju glazbu i stihove zaraznih songova te glazbeno scenske priče u kojoj su uživali brojni poznati