nevolje u raju

Svi pričaju o rastavi Justina i Hailey Bieber, no nije sve kako se čini

04.04.2024 u 13:59

Bionic
Reading

Vjenčali su se 2018. godine, no još uvijek postoje oni koji tvrde da u braku Justina i Hailey Bieber nema ljubavi... Sve su glasnija šuškanja o njihovoj rastavi, a izvor je sada otkrio ima li istine u glasinama

Još otkako su se zaljubili, mnogi ne vjeruju u iskrenost osjećaja Justina Biebera i njegove supruge, koja je nekoć nosila prezime Baldwin. Njihova veza ubrzo je prerasla u brak, a neki su korisnici društvenih mreža taj brzi potez objasnili Bieberovom potrebom da dobije zelenu kartu za ostanak u Americi. Čak i nakon četiri godine braka, još uvijek postoje oni koji ne vjeruju da je tu riječ o ljubavi.

Tijekom ove četiri godine šuškalo se da je Justin požalio odluku o sklapanju braka s Hailey, ali i da mu nedostaje bivša djevojka Selena Gomez, a glasine je 'potpalila' javna svađa Selene i Hailey na društvenim mrežama tijekom koje se Hailey ismijavala Seleninim kilogramima.

Posljednjih mjeseci aktualna je i priča o navodnom izvanbračnom odnosu lijepe poduzetnice i britanskog milijardera s kojim je navodno prekinula odnos prije nekoliko tjedana, odlučivši se posvetiti braku s Justinom.

'Samo za vašu informaciju, priče i stalni tračevi koje vidim na TikToku su 100 posto pogrešni. Napravljeni ni iz čega... dolaze iz zemlje zabluda', napisala je Hailey na Instagramu, odbacivši glasine o vezi s Davidom Mayerom de Rothschildom.

S obzirom na to da se u čitavu priču upleo i njezin otac pozvavši pratitelje da mole za Justina i Hailey, društvene su mreže preplavile teorije koje tvrde da je par pred skorim razvodom. Ipak, bliski izvori tvrde da u tome nema nimalo istine.

'Nema razvoda niti imalo istine u tome. Jako su, jako sretni', rekao je izvor za People.

znak prestiža

Poznata lica ni ove godine nisu propustila Super Bowl, evo tko se pojavio

Pogledaj galeriju