presedan u monarhiji

Sve za njih: Kate Middleton ovime je odstupila od tradicije, ali i spasila obitelj

08.07.2024 u 17:56

Bionic
Reading

Princeza od Wales odlučila je pomoći princu Williama u odnosima s medijima tako da je osobno preuzela fotografiranje obiteljskih trenutaka, a od ovoga ne odustaje ni uslijed bitke s bolesti

U najnovijem dokumentarcu koji prati detalje iz života kraljevske obitelji otkriveno je kako je Kate Middleton vrlo promišljeno odlučila prekinuti kraljevsku tradiciju te u svoje ruke preuzeti upravljanje privatnim obiteljskim fotografijama kako bi izbjegla dodatan pritisak javnosti.

Dokumentarac je napravio Afua Hagan za program Channel 5 te razotkrio kako se princeza Kate dugo vremena mučila s pronalaskom načina kako pomoći svom suprugu da se nosi s medijima i pritiskom koji je počeo gušiti obitelj.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Navodno se britanski princ sa svime vrlo teško nosio te mu je bilo jako teško jednostavno živjeti život van oka javnosti, prenosi Marca.

No, Kate se dosjetila načina da mu olakša te je u svoje ruke preuzela fotografiranje obitelji. S kamerom u ruci, tijekom godina je napravila niz dojmljivih kadrova Williama s djecom, izuzevši dakako debakl s fotošopiranom fotografijom povodom Majčinog dana.

Upravo je zbog sjajno obavljenog posla sve zadatke fotografiranja obiteljskih trenutaka preuzela na u potpunosti na sebe, što je presedan u kraljevskoj obitelji.

'Razumije da vlada veliki interes za svime povezanim s njenom obitelji, posebno njenom djecom koju javnost želi pratiti u odrastanju. Zato joj je jasno da medijima trebaju fotografije te se odlučila na dosad neviđeni potez i uzela kameru u svoje ruke. Kate je tako mogla birati što će i kada slati agencijama i objavljivati na društvenim mrežama', ističu u dokumentarcu.

  • +6
Kate Middleton Izvor: EPA / Autor: Tolga Akmen