ODBROJAVANJE JE POČELO

Sve je spremno za vjenčanje godine: Poznati su gotovo svi detalji dana iz snova Hane Huljić i Petra Graše

16.02.2022 u 09:58

Bionic
Reading

Ove subote 19. veljače svoju će vezu u Splitu, uoči rođenja prvog djeteta, ozakoniti Hana Huljić i Petar Grašo. Zbog koronavirusa slavlje će biti organizirano za najuži krug ljudi, a velika fešta s navodno više od 500 uzvanika sprema se već ove jeseni

Ne prestaje se pričati o nadolazećem vjenčanju godine. Riječ je naravno o vjenčanju Hane Huljić i Petra Graše, a ono će se ove subote 19. veljače održati u Splitu. Iako još nije službeno potvrđeno u kojoj će crkvi izmijeniti zavjete, kako piše Jutarnji list, spominjao se samostan svetog Frane na Obali, nakon čega će 30-ak članova najuže obitelji proslaviti njihov brak.

Velika fešta navodno bi trebala biti organizirana tek ove jeseni te se svi nadaju da će tada koronavirus napokon biti iza nas. Jutarnji list doznaje da će na intimnom vjenčanju biti tek najuža obitelj Huljić i Grašo - roditelji Tonči i Vjekoslava Huljić te Zoran i Snježana Grašo, Hanin brat Ivan Huljić, Petrova sestra Buga Grašo te majka i dvije sestre Vjekoslave Huljić s obiteljima.

Vjenčana kuma Hane Huljić bit će njezina dugogodišnja prijateljica, pjevačica Domenica Žuvela, dok se ime Grašinog kuma još uvijek drži u tajnosti.

Petar Grašo i Hana Huljić Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX

Kada je u pitanju vjenčanica, gotovo je sve poznato - Hana je svoje povjerenje dala splitskom dizajnerskom dvojcu Arileo, s kojima godinama surađuje.

A osim o ovom vjenčanju, puno se piše o slavlju koje budući supružnici Grašo planiraju prirediti i već se priča da bi to trebala biti jedna od najvećih fešti u hrvatskim okvirima jer će s njima slaviti svi njihovi prijatelji i suradnici. Brojka uzvanika trebala bi, po pisanju Jutarnjeg lista, premašiti njih 500. Tada će Hana i Grašo već uživati u čarima roditeljstva.