prvo polufinale

Kladionice predviđaju da u finale Dore ide ovih osam pjesama

22.02.2024 u 19:48

Bionic
Reading

Sve je spremno za prvu polufinalnu večer Dore na kojoj će se predstaviti 12 izvođača. A baš sve zanima jedno – koga ćemo gledati u finalnoj večeri koja će se održati u nedjelju, 25. veljače. Tim predviđanjem se pozabavila i kladionica na stranici Eurovision World

U prvoj polufinalnoj večeri predstavit će se 12 izvođača, a njih osmero s najviše glasova gledatelja prolaze u finale Eurosonga.

Voditelji prve polufinalne emisije bit će Maja Ciglenečki i Duško Ćurlić, a Dušku će se u drugoj večeri na pozornici pridružiti Anja Cerar. Finale Dore 2024. vodit će svih troje voditelja.

Iz polufinala u finale će proći osam natjecatelja, a odluku o njihovom nastavku natjecanja donijet će isključivo publika svojim glasovima putem televotinga. U finalu će situacija biti nešto drugačija, budući da će o najboljoj pjesmu odlučiti podjednako glasovi ocjenjivačkog sudova i glasovi gledatelja.

A u prvoj polufinalnoj večeri nastupit će:

  1. Noelle – BABY, BABY
  2. Mario Battifiaca feat. Robert Ferlin – VODU PITI TRIZAN BITI
  3. Stefany – SRETNIH DANA DAT’ ĆE BOG
  4. MISHA – ONE DAY
  5. Erna – HOW DO YOU LOVE ME
  6. Eugen – TIŠINE
  7. Vinko – LYING EYES
  8. Barbara Munjas – NEPOBJEDIVA
  9. Let 3 – BABAROGA
  10. Lana Mandarić – MORE
  11. Pavel – DO MJESECA
  12. Saša Lozar – NE PLAČEM ZBOG NJE

Na stranici Eurovision World svake godine nalazi se kladionica kojom se uglavnom predvidi pobjednik Eurosonga. Osim kladionce za glavno natjecanje, postoje i kladionice za natjecanja u zemljama sudionicama Eurosonga gdje se nalazi i kladionica za Doru.

Na kladionici za prvu polufinalnu večer na prvom mjestu je Let 3 (s 99 posto šanse prolaska), a odmah iza njega je Eugen s 98 posto. Od 12 natjecatelja prve polufinale večeri kladionica predviđa da u finale prolaze još - Lana Mandarić, Vinko, Pavel, Stefany Žužić, Mario Battifiaca i Robert Ferlin te Misha.

Jesu li kladionice biti u pravu, doznat ćemo večeras. Inače, na glavnoj kladionici za Doru, gdje se fanovi klade na pobjednika ovogodišnjeg izbora predviđanja su nešto drugačija - uvjerljivo vodi Baby Lasagna s 54 posto šanse za pobjedu, a iza njega je Let 3 s 14 posto.